Já tam teda taky nenakupuji, pokud nutně nemusím (věc, co by jinde neměli, nebo byla skladem jen u alza). Ceny mají jedny z nejvyšších (což takto dříve opravdu nebývalo). Zřejmě protože platí ty mega hnusné, mega blbé (ale zřejmě i mega účinné) tv a radio kampaně. Prodejní prostory, kde k pokladně zaplatit jdu kilometr přes showroomy (za což ještě berou peníze, že tam firmy můžou "něco" vystavovat), kilometr zpátky na sklad.. mě opravdu nebaví (to je něco jako shopping centra, kam se chodí lidi procházet a strávit tam -celou- neděli, s tím že si něco vyberou a koupí). Co se týče lidí, kteří v showroomech podávají informace, tak to je totální odpad, studentíci, případně úplné lamy, několikrát jsem byl svědkem toho, jak se tam shlukují a schovávají před zákazníky, aby nemuseli nikomu radit a "pracovat".
Politika zaměstnávání je vidět během Vánoc a v jejich blízkosti přímo na skladu. To že se tam nemluví Česky, nebo čeština zaznívá z úst Ukrajinek a řady dalších východních národů, je způsobeno mzdovou politikou vůči skladníkům / zamětnancům.
Cenová politika - nadsazené ceny + možnost dostat k tomu slevové kupony (velmi snadno), kterými člověk dosáhne jen cen srovnatelných s konkurencí, se mi také nelíbí. Chci nakupovat, ne trávit nedobrovolně na jejich webu hodiny času a ještě jim zlepšovat profil Google Analytics stats.
Ad. alzáky.. kolega mi 4x poslal Alzáky z jeho nákupu na můj sekundární email. Pak jsem si je chtěl vybrat a zjistil jsem, že pokud jsem tam doteď neměl předtím na daný email registraci, tak kolega pokaždé ty alzáky odeslal -zřejmě- do kanálu. Podpora se nenamáhala ani odepsat mi na tento dotaz na email..
Prostě hyper super mega obchod... neříkám, že to někomu nemůže vyhovovat. Avšak mě vynechte. Vždy upřednostním a podpořím jakýkoli menší obchod s lepším přístupem.
EDIT: koukám, že původně jsme nediskutovali o Alze..tak to sorry, ale meteor s tím začal, tak jen reaguju.