Kvůli wifi jsem vrtal do rámu plastového okna. Wi-Fi jsem pořizoval až po zateplení a výměně oken, taky jsme ve družstvu, jenže tehdy to jinak nešlo, odmítal bych platit tisícovku měsíčně za běžný internet. Tehdy proti tomu samozřejmě byli i doma, nikomu jsem to dál neříkal, ale nelze si nevšimnout.
Pro představu - je to už jedenáctý rok a všechno je v pořádku. Tehdy jsme to konzultovali se známým, který plastová okna montuje pro firmu, pokud se provrtá rám, pak je to ok. Silikonem to zalepeno nebylo, je tam taková žvýkačka, trochu jako plastelína. Výhoda je, že ji lze poměrně jednoduše vyndat, což jsem využil, když jsem potřeboval prostrčit druhý kabel pro další anténu.
Ta wifi tam stále je, ačkoliv ji moc nepoužívám, jen jako zálohu a spíš jen doma hostuju router místního freenet sdružení
Dokonce u nás vloni dělali revizi těsnění oken (což dle mého názoru udělali hůř - původní těsnění mělo vždy v jedné části té gumy speciálně díry, to nové těsnění je všude plné, takže okno těsní víc než by mělo a v zimě tam víc kondenzuje voda), kdy nám všude těsnění vyměnili a nikdo na díru v rámu neřekl ani popel.