Tak se s vámi musím podělit o další zkušenost - možná trochu OT.
Původně jsem nezmiňoval, že při koupi v CZC byla na krabici nálepka "prověřeno technikem". Nevěnoval jsem tomu pozornost, ale až časem mi došlo, že nálepka zřejmě slouží k zakrytí toho, že Vám CZC přeprodává dříve použitý produkt. Některé kabely v krabici totiž nebyly originálně zabalené, sluchátka byla evidentně špinavá od používání (fuuuj), a při důkladném prohlédnutí tabletu byly na zadní straně malé (prakticky neznatelné) odřeniny.
Největší překvapení ale bylo, že v tabletu byly nahrané filmy, soukromé fotografie a videa původní majitelky. Byla tam dokonce i fotka, jak si paní majitelka prohlíží svůj nový tablet
Napsal jsem tedy na CZC, že tohle se mi opravdu nelíbí, aby mi přeprodali použité zboží a ještě na to napsali "prověřeno technikem".
Napsali zpět standardní mail, že se omlouvají a že tablet můžu vrátit, nicméně že nesmí nést známky používání. Zvažoval jsem, že si ho i tak nechám, ale bohužel se objevilo pár problémů, tak jsem se rozhodl ho ve 14-ti denní lhůtě vrátit. Prodavač v prodejně napsal do protokolu, že tablet má malé škrábance (no pochopitelně, když byl použitý, už když jsem ho kupoval), tak jsem nechal do protokolu dopsat tuhle zmínku o nákupu použitého zboží a čekám, jak se k tomu CZC postaví.
Tak to jen tak pro zajímavost