Ahoj,
kolega v práci má teď tenhle telefon od Samsungu:
http://www.alza.cz/samsung-s5611-met...er-d520279.htm
Párkrát jsem ho měl v ruce, dřív jsem taky používal Nokii 6300 a musím říct, že tohle si jako jejího náhradníka dokážu představit. Řešil jsem náhradu za 6300 před nějakým časem a to jsem bohužel tenhle Samsung ještě neznal (nebo možná se ještě neprodával, nevím) a kdybych o něm tehdy věděl, tak to byl asi dost horký kandidát.
Dle referencí kolegy vydrží baterie cca 3-5 dnů běžného pracovního používání (kolega je takový ten normální uživatel telefonu - ani notorický telekecal s mobilem furt u ucha, ale ani jako já, že volá služebním mobilem tak jednou denně na pět minut) s vypnutým BT. Když má většinu času BT zapnutý, tak kolem dvou dnů.
EDIT: A jak tak koukám, tak N515 taky nevypadá úplně zle... Ať jdou všichni do prdele, když jsem sháněl klasickej telefon před časem já, tak nic moc použitelnýho nebylo, a to jsem prolezl snad všechny Nokie, Ťamťungy i Sony Ericssony a další teď najednou na trhu dva mobily, po kterých bych hned sáhnul a mně se místo toho válí doma na stole něco, místo čeho radši používám obstarožní Nokii 1600Která ale, jak jsem zjistil, jako služebák na hovory bohatě stačí a vydrží to týden bez nabíječky
![]()