Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Pomoc s NF7-S

Standardní Pomoc s NF7-S

Zdravim, sem sice Intelak ale tohle pisu za Gregoriuse...ma problem s NF7-S ... ma tam dve pameti Winbond DDR400 2x 256MB a Athlon 1700XP... porad mu to ruzne pada...zacalo kdyz strcil do desky i druhy modul pameti...a ted uz je jedno jestli je tam jedna nebo dva ci pokud pouzije dualchannel nebo ne, vcera jsme ruzne hrali Mafii a GP4...zkouseli jsme menit napeti chipsetu, DDR, AGP a tak, jestli se to nemuze prehrivat...dela to i na zakladni freq. CPU.... PC jede jede a najednou blink - cerna obrazovka..konec...

Neumite nekdo poradit co s tim Nebo neni v ostrave nekdo kdo by byl schopen a ochoten otestovat aspon ty pameti ze jsou OK?? Uz byl dvakrat s reklamaci tech Winbondu...je uz fakt zoufalej...

Diky vsem Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní Re: Pomoc s NF7-S

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Zdravim, sem sice Intelak ale tohle pisu za Gregoriuse...ma problem s NF7-S ... ma tam dve pameti Winbond DDR400 2x 256MB a Athlon 1700XP... porad mu to ruzne pada...zacalo kdyz strcil do desky i druhy modul pameti...a ted uz je jedno jestli je tam jedna nebo dva ci pokud pouzije dualchannel nebo ne, vcera jsme ruzne hrali Mafii a GP4...zkouseli jsme menit napeti chipsetu, DDR, AGP a tak, jestli se to nemuze prehrivat...dela to i na zakladni freq. CPU.... PC jede jede a najednou blink - cerna obrazovka..konec...

Neumite nekdo poradit co s tim Nebo neni v ostrave nekdo kdo by byl schopen a ochoten otestovat aspon ty pameti ze jsou OK?? Uz byl dvakrat s reklamaci tech Winbondu...je uz fakt zoufalej...

Diky vsem Nak
    Ty paměti bych mohl testnout.Co goldmemory a memtest,nepíše chyby ? co má za zdroj ?
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Ten zdroj me taky napadl...ale ma nejaky CodeGen 300W...nevim...je z Marianek...ja sem mu rikal at te zkusi kontaktovat, ale on si netroufl ... GoldMemory nevim, to jsme vcera nezkouseli...
    Hele tak ja mu napisu at te kontaktuje jo? Vsak uz se nejak dohodnete...
    Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Standardní

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Ten zdroj me taky napadl...ale ma nejaky CodeGen 300W...nevim...je z Marianek...ja sem mu rikal at te zkusi kontaktovat, ale on si netroufl ... GoldMemory nevim, to jsme vcera nezkouseli...
    Hele tak ja mu napisu at te kontaktuje jo? Vsak uz se nejak dohodnete...
    Nak
    Dostal bych se k tomu až k večeru,ať se staví o půl páté k autocont,co je vedle nemocnice Fifejdy,u závory a ať mě prozvoní,no a zítra ráno bych mu je vrátil,že by se zase stavil za mnou do práce,může být ?
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    280

Standardní

tak jsem dens pul dne venoval testovani, komplet vsechno jsem rozebral, sundal chladice a na NB vymenil pastu za stribrnou, dokonce jsem si pujcil kamosuv Enermax zdroj.... vycistli jsem cmosku a svete div se... problem se ztratil, vsechno bezelo bez problemu, dokonce i s obema pametma v dual channelu s FSB na 204 MHz. Pro jistotu jsem jeste prubnul znovu i ten svuj zdroj a jelo to taky. Samozrejme, jak jsem kamosovi ten enermax vratil a ted vecer znova zapnul komp, tak mi to uz zase dvakrat udelalo...
    je pravda, ze je to mnohem mene casto nez predtim, ale i tak je to divne... jeste zkusim, jak se to bude chovat pri FSB 200 a pak uvidim, kdyz tak bych to u tebe marku zkusil...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ABIT KV7 alebo NF7?
    Založil BYko v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 14.11.2003, 10:18
  2. New Abit BIOSy NF7 all verze, IS7
    Založil herma v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 16.07.2003, 20:52
  3. New BIOS Abit NF7 serie ALL version
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 15.06.2003, 17:34
  4. Abit NF7 serie všechny revize BETA BIOSy 14 a 19
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 18.05.2003, 13:37
  5. ??? Asus A7N8X nebo Abit NF7 nebo Epox EP-8RDA+ ??? pomoc!!!
    Založil gl_st0rm v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 32
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 16:19

Pravidla přispívání