odstoupeni od KS ve lhute 14 dnu (neboli rok a 14 dnu) dle NOZu:

[ODESILATEL]
[ADRESA]

[PRODÁVAJÍCÍ]
[ADRESA]
[E-mailem a doporučeně s dodejkou]

Věc: Odstoupení od kupní smlouvy uzavřené na dálku

Vážení,

dne [●] jsem na Vašich internetových stránkách [●] s Vámi prostřednictvím prostředku komunikace na dálku uzavřel kupní smlouvu, jejímž předmětem byly [●]. Uvedené [●] mi byly doručeny dne [●] společně s dokladem o koupi (fakturou č. [●]).

Vzhledem k tomu, že výše uvedené [●] nenaplnili má očekávání, využívám svého práva a v souladu s ust. § 1829 odst. 1 písm. a) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, od výše uvedené kupní smlouvy v zákonné lhůtě čtrnácti dnů ode dne převzetí zboží bez uvedení důvodu odstupuji, [alternativně: v zákonné lhůtě 1 roku a čtrnácti dnů, neboť jste mě v souladu s ust. § 1820 odst. 1 písm. f) NOZ řádně nepoučili o právu od smlouvy odstoupit].

[●] Vám zasílám zpět spolu s tímto odstoupením od kupní smlouvy uzavřené na dálku, zároveň Vás žádám o poukázání kupní ceny ve výši [●],- Kč, včetně poštovného a balného ve výši [●],- Kč, které jsem při koupi výše uvedeného zboží zaplatil ve prospěch Vaší společnosti. Peněžní částku v celkové výši [●],- Kč poukažte bez zbytečného odkladu nejpozději do 14 dnů ode dne odstoupení od smlouvy na účet č. [●] vedený u [●].

S pozdravem

V Brně, dne [●]

btw, kdyz tak nekdo kompetentni na to mrknite a opravte, jako obvykle