Tak cpu jsem vymenil za tu plnou verzi, dik za nakopnuti"S" verze nemela zadny opodstatneni.
Co se tyce chlazeni, tak fakt nevim. Vzdycky jsem mel AMD, ktery topi, s Intelem zkusenost v tomhle ohledu nemam. Kdyz PetrT pise, ze box to zvladne chladit bez problemu, nejspis neni nejakej mohutnej chladak potreba. Na druhou stranu, rad bych tam mel neco tichyho.
SDD: o rozdilech v technologii a z toho plynouci zivotnosti vim, ale tech 10 let (nebo kolik jsem to cetl) mi bohate staci.
Nevyvazenost: tady si skoro troufnu nesouhlasit. i5 jsme tam strcil prave proto, aby ta Vishera grafiku nebrzdila. Vzhledem k tomu, ze jsem o pet tisic vejs nez jsem chtel, "vyvazoval" bych jen smerem dolu, tudiz slabsi cpu. Nicmene to takhle jak to je asi necham, pokud me nekdo nerozseka nejakou argumentaci. Nestavim spickovej herni stroj, stavim neco prumernyho, co par let vydrzi. A grafiku muzu pripadne v budoucnu vymenit.
Pokud jeste nekdo neco ma, zlobit se nebudu, ale behem tohoto tydne stroj nejspis objednam.
Diky vsem za komentare.