Diky za komenty.

Co se tyce SSD, nemam od toho prehnany ocekavani. S videem nepracuju, bude to pouze na system, par aplikaci, browser a mozna jednu dve nejhranejsi hry. Stahovat budu jinam.
Ano, hrat na tom chci, byť gamer uz davno nejsem Sem tam si ale zahraju rad a kdyz komp nebude ztracet dech, budu rad. HW jsem volil s urcitou rezervou - nemyslim, ze bych takovej vykon hned ted vyuzil, ale behem pristich par let zadnej upgrade neplanuju, takze bych rad, aby PC vykonove a moralne nezastaralo behem jednoho dvou let. Taktovani tudiz neplanuju, vykon mi asi bude bohate stacit. Ze jdou taktovat pouze K verze Intel procesoru jsem nekde pred par dny zachytil, ale je to spis nahoda - fakt jsem to prestal sledovat

Seznam jsem aktualizoval, prihodil prepetovou ochranu a ten Gelid chladak, co jsem ho mel u FX. Nejsem si ale jistej, jestli takovy hovado na i5 potrebuju. Skoro bych rekl, ze ne. Nicmene, jak je videt, snazil jsem se vybirat spis tizsi hw a urvanej box tam asi nechci. Kdyby nekoho napadla levnejsi a pritom ticha varianta chlazeni cpu, sem s tim