Ahoj kluci,
přeji vše nej do nového roku.
Dovoluji si oživit téma.
Změnil jsem název.
Mám teďka problém s vysíláním wifi.
Do předvčerejška všechno fungovalo normálně s novým fw na routeru.
Bylo nastaveno zabezpečení heslem, WPA2-PSK - MAC filter disable, AP chanell Auto, Auto volba B/G.
Vše makalo.
Včera ráno se do sítě nešlo připojit. Není to kompem. Na jednom routeru mám nastavené 3xNTB Lenovo a jeden telefon. Žádný hw se nemohl připojit.
Udělal jsem restart routeru, přes EZsetup jsem nastavil síť znovu.
Vše se jeví jako ok. Na ntb mi to ukazuje že jsem připojen, ale dostanu se max na router přes IP do config.
Zkusil jsem udělat open bez hesla. Taky nepomohlo. Nezkoušel jsem tedy LAN connect po kabelu, ale z UPC kabelovýho modemu od Cisca se připojím.Takže tam chyba nebude.
Ještě jsem neprověřoval kabel mezi modeme a routerem, ale na ten jedu když se potřebuju nutně připojit z Cicsa.
Sem tam se na wifi připojím, ale je tak malá přenosová rychlost, že někdy se připojím max na google a když dám něco hledat, tak to trvá mega dlouho. Nebo když zapnu outlook, tak se mi přijímání malů ani nespojí.
Poradí někdo pls?
Může to být routerem za předpokladu že bude kabel ok?
Nebo bude jen nějaká banální chybka v nastavení routeru?
Ale to se mi moc nezdá, protože jsem s tímhle komplet novým nastavením neměl nikdy problém když jsem dělal novou síť.
Smazal jsem komplet naučené sítě v mém ntb aby se něco netlouklo a stejně se to chová pořád stejně.
Děkuji moc za rady a omlouvám se za délku.
Martin