Ten zlutej pry vysila impulsy jak tam lita ten magnet, ted to mam napojene zluty na puvodni konektor a GND taky, jen +5V pres 10ohm je na USBv, kterem mam nyni Logitech konektor, v poho maka. Z toho mi plyne to, ze proste ta deska neni tak blba asi a meri i to zda ma z toho 5V napajeni vetraku odber, jelikoz tam ted neni, tak asi vubec necte info ze zluteho. A nebo mam nekde prerusenej ten zlutej, coz tedy nevim no.

Ten tyden a predtim. No vetrak pulroku fungoval tak, ze nejel vic jak 4tis otacek, ackoliv original mel jet 5 treba a tak, mel jsem naistalovany TPFanControl a nastaveny program, aby se chladil kolem 70-80C, takze se zesiloval a zeslaboval plynuleji nez ten BIOS rezim. Pak jsem na vikend odjel a komp nechal 2 cele dny vyplej Tragedie! Uz se nerozjel poradne Tak jsem s ntb trochu klepal a tak az se rozjel, ze to proslo pres BIOS a do 2min vypl, ja to nahodil na CPU 50% vykon a fungoval na 70C cca. Pomalu se dostaval do kondice a nejakym zazrakem chvilemi fungoval i vic hodin na 3k, kde jsem zapinal zas vykon CPU az k 100%, takze jsem mel 70C, kdyz doslo k 90C tak jsem to hodil zas na CPU 50%. Za tyden, co se novej vetracek nekde coural po Ceske poste, jsem to vymenil a delo se to co jsem psal, krasne nastartoval a pak kolem 5min vypl. Jako z toho clovek nic moc nevymysli no

Tak nejak jsem asi pomalu smirenej s soucasnym stavem, kdy chladim konstatne a pri startu kompu si zmacknu Esc+F1 no... ale pokud ma nekdo nejaky napad! Sem s tim!