No som rád za Vaše názory...
Áno Hybridy sú fajné disky ale myslím že sa viac hodia do NB.
Ja som asi zatiaľ 3 ks NB prerobil na SDD disk, tak, že miesto štandardného SATA disku som dal SDD disk 120 GB, kde som nainštaloval system a tento disk používam len ako systémový disk. Potom som DVD mechaniku vybral a miesto nej som dal takú zásuvku v ktorej som dal ten starý disk a DVD mechaniku som dal do šuplíku.(http://www.alza.sk/icybox-ib-ac642-d339109.htm) DVD mechanika sa používa už len ako externá nakoľko som ju použíl len max. 10x za rok. Teraz tie NB idú fajne a rýchlo štartujú... Priam je to neporovnateľné s tým čo bolo predtým. Asi je fakt pravda, že rýchlosť PC závisí od najpomalejšej súčiastky v ňom.

Ja vtomto prípade chcem nový disk do môjho hráčskeho PC, kde ako som spomínal, tak mám ako SDD disk systémový a ďalší mám už starý. Od nového disku vyžadujem spoľahlivosť a rýchlosť. Budem mať naň vlastne nainštalované novšie hry, ktoré zaberajú dosť miesta a počas hrania chcem zminimalizovať načítanie hier. Malo by mi stačiť 1TB, bo iné údaje ako sú filmy, hudba, a obrázky poprípade dokumenty dávam na domáci server čo mám v domácej sieti.