Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Ergonomicka stolicka

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní Re: Ergonomicka stolicka

Citace Původně odeslal SonnY Zobrazit příspěvek
    Som celkom prekvapeny ze sa tu nerozbehla ziadna diskusia. Prave od IT profesionalov by som ocakaval ze investuju do kvalitneho sedenia ked prevaznu cast dna travia pri PC
    Pokud si mlhave vzpomínám, byla tu uz pred léty takováhle diskuze, ale mozná te to bylo v mimomíse, a tam je to v takovém prípade uz dávno pryc, krome toho kdo ví, kolik asi z tenkrát zúcastnených tu dnes jeste (nebo opet) je.

Já na tzv. ergonomickou zidli ke kompu zanevrel po tom, co jeden nás séf v práci asi pred 25 lety prastil firmu pres kapsu a vsem nám takové koupil. Brzy jsem ovsem dosel k poznatku, ze tyhle zidle jsou vynikající na jednu vec, ze se v nich moc dobre spí. A kdyz se nespí a pracuje, tak clovek treba hodiny absolutne nehýbe nicím jiným nez prstama na klávesnici a ocima a pak je utrpení z ní vstát a rozchodit se. Takze dobré pro Stephana Hawkinga, který opravdu uz nicím jiným nez tema ocima hýbat nemúze, ale ne pro jinak jeste aspon trochu normálne zdravého pohyblivého cloveka, co si v tom ten svúj pohybový aparát pri dlouhodobejsím uzití tak nejvýs zdegeneruje, poskodí. K séfove nelibosti jsem ji tehdy odsunul stranou a vzal si zas tu starou lehkou a vzdusnou, na které se porád nejak vrtím a zaujímám rúzné sedací polohy podle okamzité chuti a potreby, jiz mi nastestí nesebral. A tak to praktikuju do dnes.
    Naposledy upravil Mikus; 23.11.2013 v 00:09.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání