Já tenhle dostal s dovozem, ale je to technologicky nejpokročilejší kus, jeden z posledních, s redukovanými rozměry. Je to znát, na každé straně o pár centimetrů menší jak všechno ostatní, a o dost menší než některé bedny HP apod.
Já tenhle dostal s dovozem, ale je to technologicky nejpokročilejší kus, jeden z posledních, s redukovanými rozměry. Je to znát, na každé straně o pár centimetrů menší jak všechno ostatní, a o dost menší než některé bedny HP apod.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
To más stejnou sírku rámecku jako ten múj IBM (siroký 42,5 cm pri vyuzitelné sírce stínítka 33 cm, tvuj je 50 cm siroký, nezakryté stínítko 40,6), jenze pri tvém 22" formát más samo vyuzití plochy lepsí. I já si toho svého ale vázím mj. pro pomerne malé vnejsí rozmery. Vypadá zhruba takhle: http://intervideo.co/wp-content/them...MG74_black.jpg
Má ten tvúj ploché nebo zaoblené stínítko?
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Je to už samozřejmě ploché…jeden z těch de facto Trinitronů po skončení patentu na ně.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)