Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Asus WL520GC X WIN8 64bit

Standardní Asus WL520GC X Cisco kabelový UPC připojení

Ahoj kluci,
    mám dotaz, mám router ASUS WL520GC, se všemi ntb a OS mi běhal normálně WIN XP, Vista, WIN7.
    Koupil jsem ženě Lenovo E531 s W8 64bit. Sem tam se stane, že padne komunikace a musí se znovu přihlásit ručně. Psal jsem už do Lenovoshopu, dostal jsem nějaké tipy.
    Už jsem udělal aktualizaci ovladače WIFI karty v NTB.
    Mám zaškrtnuto aby se automaticky přihlašoval do této sítě pokud je v dosahu.
    Chci ještě udělat update fw na Asusu z NTB s W7 32bit, antivir mám Nortona 360, na něm mám vypnutý nyní firewall, v OS mám taky vypnutý a když otevřu utilitu pro nahrání nového FW do routeru, tak mi píše abych vypnul firewall. Ale ádný nemám zapnutý.
    Poradil by mi někdo jak to tam mám dostat?
    Kdyby to byl bin, tak ho snad rozeberu a nahraju přes programátor.
    Díky moc
    P.S. A doufám, že jsem ve správné sekci.
    Naposledy upravil toolmaker; 01.01.2014 v 11:10. Důvod: Změna problému

Standardní Re: Asus WL520GC X WIN8 64bit

asus.jpg

I v routeru jsem firewall vypnul. A stále to stejné.
    Podotýkám, že se snažím udělat update přes wifi přístup.

Jakou utilitu? Snad staci updatovat firmware normalne pres webrozhrani routeru.
    Jake na tom pouzivas sifrovani? Aspon WPA (wpa2)?
    | P67 + 2500K@silent |

WPA/TKIP
    No když si vlezu do routeru přes IP, a dám upload data, tak se resetuje a nepokračuje to dál.
    Firewall v routeru, i pc je vypnutý. Protože mi to pořád hlásí abych to vypnul pro upgrade fw.

Kdysi jsme v kancelari prehodili sifrovani na Wi-Fi a kolega mel s Lenovem take problem, zkusil bych treba WPA2/AES jestli se to Lenovo chytne.
    S tim firmwarem nevim, ale zkusil bych jeste resetovat router, treba pak da s firewallem pokoj.
    | P67 + 2500K@silent |

Díky,
    zkusím přehodit šifrování.
    Nicméně v na stejném routeru jede i moje Lenovo SL410 s wifi kartou stejného výrobce, jen jiný typ a OS W7 32bit.
    Díky moc za nápad.

Tak jsem blbec.
    Přehodil jsem na routeru šifrování na WPA2/AES, ale na podnikové a od té doby se nepřipojím na router ani po kabelu.
    Resetoval jsem, zkoušel jsem EZ Setup. Nic, pořád mrtvo, ale diody blikají že vysílá.
    Ale neměl jsem moc času se na to podívat. Nejspíš jsem měl ještě špatně nastavnou IP na siťovce.
    Už se někomu stalo, že router odešel při nastavení, nebo přehrávání FW?
    Vím, že je to blbá shoda náhod, ale odejít mohl. Jede mi každý den už 5-6 let.
    Koukal jsem už na Asus RT-N16 když tenhle nerozběhám.
    Jakou má v průměru životnost router? Já vím, že záleží na značce a modelové řadě. Ale tak v průměru.
    Naposledy upravil toolmaker; 04.11.2013 v 08:03.

Tak router zase maká,
    dal jsem mu poslední fw. Nastavil přes sw k routeru. Nainstaloval jsem psolední driver na wifi kartu na ntb kde je W8. Tak uvidíme jak to poběží.
    Díky moc za rady.

Jeste k te zivotnosti. To je urcite individualni zalezitost, u techto zarizeni na to ma krom kvality vyroby bezpochyby vliv i prostredi (teplota, vlhkost). Mne shodou okolnosti pred dvema mesici umrel Asus WL500, ktery jsem mel 5 let 2 mesice
    | P67 + 2500K@silent |

Tenhle router je v teple s malou relativné vlhkostí. To vím, že to na tom také závisí. Opravuji řídící jednotky. No uvidíme jak dlouho kluk jeden vydrží. V nejhorším jsem si už vybral jinýho asuse. Ale zase zbytečně ho kupovat nechci když to maká. Zatím.
    A ještě jednou díky za rady.
    Teďka jsem pořídil nějakýho zyxela do dílny od O2 s netem. Ale možná je prohodím, protože si asi do asusu dodělám USB a zapojím tiskárnu jako síťovou. Ještě uvidíme.
    A přeji hezký zbytek dne.

Ahoj kluci,
    přeji vše nej do nového roku.
    Dovoluji si oživit téma.
    Změnil jsem název.
    Mám teďka problém s vysíláním wifi.
    Do předvčerejška všechno fungovalo normálně s novým fw na routeru.
    Bylo nastaveno zabezpečení heslem, WPA2-PSK - MAC filter disable, AP chanell Auto, Auto volba B/G.
    Vše makalo.
    Včera ráno se do sítě nešlo připojit. Není to kompem. Na jednom routeru mám nastavené 3xNTB Lenovo a jeden telefon. Žádný hw se nemohl připojit.
    Udělal jsem restart routeru, přes EZsetup jsem nastavil síť znovu.
    Vše se jeví jako ok. Na ntb mi to ukazuje že jsem připojen, ale dostanu se max na router přes IP do config.
    Zkusil jsem udělat open bez hesla. Taky nepomohlo. Nezkoušel jsem tedy LAN connect po kabelu, ale z UPC kabelovýho modemu od Cisca se připojím.Takže tam chyba nebude.
    Ještě jsem neprověřoval kabel mezi modeme a routerem, ale na ten jedu když se potřebuju nutně připojit z Cicsa.
    Sem tam se na wifi připojím, ale je tak malá přenosová rychlost, že někdy se připojím max na google a když dám něco hledat, tak to trvá mega dlouho. Nebo když zapnu outlook, tak se mi přijímání malů ani nespojí.
    Poradí někdo pls?
    Může to být routerem za předpokladu že bude kabel ok?
    Nebo bude jen nějaká banální chybka v nastavení routeru?
    Ale to se mi moc nezdá, protože jsem s tímhle komplet novým nastavením neměl nikdy problém když jsem dělal novou síť.
    Smazal jsem komplet naučené sítě v mém ntb aby se něco netlouklo a stejně se to chová pořád stejně.
    Děkuji moc za rady a omlouvám se za délku.
    Martin

Jo a ještě detail.
    Na routeru blikají ledky jak na vysílání AIR, tak na příjem WAN.

Ačkoliv jsem to nepochopil, tak byl ko router. Musel jsem pořídit nový. Do administrace jsem se po vzduchu dostal, ale problém byl nejspíše mezi RJ45 v routeru a vysílací částí.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Propad výkonu po instalaci win8
    Založil J.Wade v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 05.08.2013, 02:10
  2. Práva pro zápis PDFCreator Win8
    Založil pre.vit v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 26.11.2012, 00:38
  3. WinXP 64bit, nebo Win Vista 64bit?
    Založil Matess v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 27