Já bych jeste i docela rád OC-il, mám rád veci, co se nezdají, ale jsou; jinými slovy v tomhle prípade napr. staré veci, ze kterých se vytáhne vsechno, co se z nich vytáhnout dá, az leckdy i docela slusne obstojí vedle konzumního aktuálna, kterému po téhle stránce nikdo nevenuje pozornost, ba leckdy v leccems ho i predcí. Co by clovek usetril casu, kdyby byly rúzné tyhle veci udelané, jenze v tom case práve tkví ten zacarovaný kruh. Jeden najde jeste treba chvilku, aby sem na OC-fórum zabrousil s nejakým problémem (nehlede na to, ze uz to stojí ve srovnání s drívejskem na stávajícím zarízení toho casu mnohem víc), pak uz ale nenahde 2., 3., 4. ... na to, aby ty velice smysluplne a úcelne vypadající rady a tipy, co tu dostal, uved v zivot a vec dotáh do konce.
Jak moc tohle fórum skomírá, nedokázu ted opsoudit, na to sem chodim moc málo. Vseobecne pozoruju ale zmírání fór uz minimálne 5 let, pricemz tohle jsem vzdycky povazoval za jedno z tech robustních, jez se jen tak nedaj. No uvidíme, zatím nemúzu ríct, jestli se mi podarí sem zas chodit casreji, i kdyz bych rád. Za vsechno múze Fackovací knihaPoznal jsem ovsem jedno fórum, sice uz taky scvrklé, ovsem do formy malé ale velkolepé a tam docela i mládez chtela. Jenze tady to prestalo bavit admina. Nejdrív se rozloucil a stáhnul se z osobní úcasti na diskuzích, pak po case prestal platit hosting, aniz by jen hnul prstem pro nejaké rozumné usporádání svého následnictví a tim byl konec. A to i presto, ze asi 3 roky pred tím sám z vlastní iniciativy zachránil jedno jinak taky dobré fórum predurcené k zániku tím, ze ho prevzal a priclenil k tomu svému.
Mísa, resp. to mimo ni mi sice nezmizelo, za to mi od poslední návstevy zmizely nastavovací skiny. Dole v levo v koute mi to sice porád indikuje to správné, ale pálí mi jen do ocí bílá barva s cerným textem, nehne se to ani kdyz prepnu na jiný. A vúbec mi v textu nejdou barvy.