Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: WIN ME Kernel32??... Rundl32

Standardní WIN ME Kernel32??... Rundl32

Zdravíčko,
    tak jsem včera zaslechl chrčení z chladiče grafiky, vyndal jsem ji a po vrácení zpět... nabehl jenom nouzový režim, pak jsem se dostal do normálního, ale jenom při 16 barvách , napsalo to chyba kernel32 nebo tak nějak, způsobilo chybu rundll32, pak vyskočí chyba při načítání ovladačů na grafiku a jako třešnička nefunguje myš (u nouzového v pohodě). Když chci nastavit jiné zobrazení a víc barev, tak mi to pošle k šípku a sekne se to...
    Vůbec nevím, co se stalo

Tušíte někdo co s tím? Přeinstalovávat se mi to moc nechce (ovladače grafiky ani nejdou...) tzn celé sWiňe
    P IV 3,2HT, 2GB RAM...

Standardní

zasunul jsi tam tu grafiku zpátky správně možná statická elektřina a

Standardní

Správně tam je, několikráte jsem jí vyndal a vrátil... zkusím ji u nějaké hry. Spíš mi jde o to všchno... disk čte jak šnek, všechno trvá neskutečně dlouho , ale v nouzovím to jede OK, až na tu grafiku, spíš bych to tipnul, že se sekne nějaké zavádění ovladačů??

Myslíš, že statická by odpálila jen část a teď to jede jen částečně? Když jsem pustil scandisk, tak tam vyhodil nějakou chybu a hned to opravil, jenom nevím, jestli prívě nemohla být chyba někde na místě, odkud to tahá zavádění systému...

Sakra, no až budu doma, tak tam zkusim napálit znova ty wokna a pak se uvidí...

Nebo nevíte, jestli WIN někde mají schovaný kousek na obnovení bezchybného běhu? Něco jako záchytný bod, ale samostatně vytvořený... asi blbost.

No nic
    P IV 3,2HT, 2GB RAM...

Standardní

hmm, zkus reinstall...
    jinak v těch WinME už je program obnovení systému nebo jaxe to jmenuje...zkus to pustit v tom nouzáku a on si zkopíruje nějaký knihovny a uvidíš...jinak reinstall to jistí...

Standardní Re: WIN ME Kernel32??... Rundl32

Citace Původně odeslal Cushdie
    Zdravíčko,
    tak jsem včera zaslechl chrčení z chladiče grafiky, vyndal jsem ji a po vrácení zpět... nabehl jenom nouzový režim, pak jsem se dostal do normálního, ale jenom při 16 barvách , napsalo to chyba kernel32 nebo tak nějak, způsobilo chybu rundll32, pak vyskočí chyba při načítání ovladačů na grafiku a jako třešnička nefunguje myš (u nouzového v pohodě). Když chci nastavit jiné zobrazení a víc barev, tak mi to pošle k šípku a sekne se to...
    Vůbec nevím, co se stalo

Tušíte někdo co s tím? Přeinstalovávat se mi to moc nechce (ovladače grafiky ani nejdou...) tzn celé sWiňe
    No pokud vim tak Millenia jsou celkove nachylnejsi na cokoliv...ta chyba je vylozene chybou systemovou...nejlepsi reseni je nova instalace...zadny reinstaly ci opravy...verim ze pak to zase pojede normos
    KUK!

Standardní

No tak jsem se s tím popral, vůbec to nechce žádný ovladače...
    prostě přeinstalace fajn, ale když najdu ovladač, tak to napíše, že soubor neobsahuje informace o daném zařízení, nebo tak něco... nicméně dílčím úspěchem je, že jsem to reinstalnul a pak jsem si tak dlouho hrál s gragikou, až neběhla normoš
    Nicméně je tu problém, že to nezná myš... prý nemůže zavést vmouse.vxd.... A to je to reinstalnutý dvakrát!! Přičemž to ztratilo modem..., ale to je to nejmenší.
    Nicméně jsem šťastný, že to není ta statická elektřina
    P IV 3,2HT, 2GB RAM...

Standardní

Našel jsem na netu řešení, tak kdyby někdo někdy měl něco jako já - nejde myš z ničeho nic... viz výše, tak stačí otevřít system.ini a vymazat nesmyslné znaky, které se objeví před veškerým rozumným soupisem instalovatelných drobností... cca první tři až čtyři řádky, které tam evidentně nepatří. Pak už vše chodí jak má... nebo se minimálně dá OK nainstalnout.
    P IV 3,2HT, 2GB RAM...

Member
    Vliv
    281

Standardní

Našel jsem na netu řešení, tak kdyby někdo někdy měl něco jako já - nejde myš z ničeho nic... viz výše, tak stačí otevřít system.ini a vymazat nesmyslné znaky, které se objeví před veškerým rozumným soupisem instalovatelných drobností... cca první tři až čtyři řádky, které tam evidentně nepatří. Pak už vše chodí jak má... nebo se minimálně dá OK nainstalnout.
    dik za radu mel jsem uplne stejnej problem a nemoh jsem ho vyresit a zacalo me to stvat tak jsem tam hodil XP a je to v poho
    MSI K7T 266Pro 2, AMD Duron 1300 128MB DDR, HDD Western Digital 800JB 80GB 7200rpm 8MB cache + Maxtor 20GB 5400rpm, CD-RW Liteon LTR-40125S 40x/12x/48x, monitor 17" ADI M700

HP nx6110 neboli noťas

Standardní

nádherné řešení.
    Pašák erda.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak odstranit Win + B ve WinXP
    Založil howard v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 15.09.2004, 13:42
  2. HELP - mizerná komunikace mezi Win XP a Win 200x Server
    Založil koumes74 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.08.2004, 21:36
  3. Oddíl zmizel ve Win, ale je v Lin?
    Založil Skodik v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8