...bude to asi tym, ze toto su zatazove testy na RAM a CPU nie je pri nich natolko vyuzitePůvodně odeslal jaro.jaro
...to mozes skusit ak mas TBred DUT3C, ale maximalne 1.85V, u pameti sa u mna nijak neodzrkadlilo zvysovanie napetia, pouzivam 2.5VPůvodně odeslal jaro.jaro
... nemusis funat nejak eXtra moc na ten pasiv, staci len zlahka ofukovat luftakom napr. pri 7VPůvodně odeslal jaro.jaro
...WinMe som aj ja pouzival dost dlho, sam dobre vies, ze dost ludi ich kritizuje, ja som bol spokojny, nemal som problemy ani pri taktovani ani pri hrach (ci uz na starom PC iBX440+Celeron900>1200, alebo pri tejto tejto doske)Původně odeslal jaro.jaro
...jo vlastne nemohol som na WinMe ci uz CZ alebo ENG nainstalovat novsie SiS AGP Drivers ako 1.09, vzdy ten install skolaboval na 66% pri aktualizacii systemovych suborov![]()
...pri dobrom kuse CPU dosiahnes realnu frekvenciu cca. 2130MHz (XP2600+) aj so starsimi BIOSmi, len sa bude hlasit ako Athlon 2130MHzPůvodně odeslal jaro.jaro
...teoretickemu oznaceniu XP2500+ by zodpovedala realna frekvencia okolo 2060MHz![]()