Citace Původně odeslal jaro.jaro
1.Ako to,ze to stiha na 188MHz pri boot diskete Memtest a Gold mem?
...bude to asi tym, ze toto su zatazove testy na RAM a CPU nie je pri nich natolko vyuzite
2.Co s tym?dvihnut napatie nad 1.8V?Pamate nad 2.6V?
...to mozes skusit ak mas TBred DUT3C, ale maximalne 1.85V, u pameti sa u mna nijak neodzrkadlilo zvysovanie napetia, pouzivam 2.5V
SIS chipset som podla tvojho navodu odlepil,namazal striebornym silikonom na procesor a prilepil po okrajoch sekundakom.A fukam na ten chladic 60 mm ventilatorom - fest.
... nemusis funat nejak eXtra moc na ten pasiv, staci len zlahka ofukovat luftakom napr. pri 7V
3.Kdesi som na fore zachytil,ze WIN Me (tusim) je na pretaktovanie najlepsie(vychytane problemy?).Mas na to nejaky nazor?
...WinMe som aj ja pouzival dost dlho, sam dobre vies, ze dost ludi ich kritizuje, ja som bol spokojny, nemal som problemy ani pri taktovani ani pri hrach (ci uz na starom PC iBX440+Celeron900>1200, alebo pri tejto tejto doske)
...jo vlastne nemohol som na WinMe ci uz CZ alebo ENG nainstalovat novsie SiS AGP Drivers ako 1.09, vzdy ten install skolaboval na 66% pri aktualizacii systemovych suborov
4.Inak je pravda,ze 2600+(2500+ vuobec teoreticky muoze byt??) z toho nemuozem nijak vymlatit-aj ked BIOS 1.6 podporuje 2600(2400).
...pri dobrom kuse CPU dosiahnes realnu frekvenciu cca. 2130MHz (XP2600+) aj so starsimi BIOSmi, len sa bude hlasit ako Athlon 2130MHz
...teoretickemu oznaceniu XP2500+ by zodpovedala realna frekvencia okolo 2060MHz