diky moc za supr odpovedi ! kazdoapdne o data se nebojim, jak jsem psal bude na tom system a hry, data co nechci ztratit ma vzdy na nekolika mistech, takze no problem.
jdem mi skutecne o vykon, nemam tuseni jak funguji tyhle integrovane shitky, jestli ma vubec cenu na raid 0, nebo se to hodi spise tak na mirror, kde zadny narust neni a jde jen o redundanci.
zadne slusne testy sem nenasel
2bukva 128gb ssd mi staci a nestaci.. na system a softy urcite uplne bez problemu,ale uz tam nenahraju treba stem knihovnua prijde mi nesmysl mit hry bokem, kdyz je to misto kde se ta rychlost projevi hodne znacne na loading timech. no a dalsi vec je ta, ze ty disky proste mam takze, porizovaci cena ssd nekolik tisic vs 0,-
case je urcite otezkou vkusu,ale chci neco praktickeho, mam tedka chieftec
http://www.b2c.cz/product/54505/CHIE...-1x3-1-2-Black
rozhodne neni spatny,ale je obrovsky, pulka case je nevyuzita a prijde mi to zbytecne to mit doma a navic kdyz to jednou za uherak nekam vezmu, tak je to na masli(12kg prazdne nebo tak nejak)
chtel bych neco peknehoo (rozhodne mam rad eleganci) mensiho a predevsim praktickeho, navic mam rad ticho a velmi spatne zkusenosti s disky a vibracemi,takze sam je mam povesene v case, idelane bch rad vyuzil neco vyrobeneho a ne home made reseni, koukal sem na fractal design mini a corsair obsidian 350 obe se mi dost libi, nejsou zrovna nejmensi (a fractal ani nejlehci) ale asi by celkem splnovaly pozadavky na prakticnost.
itx sem nakonec asi vytesnil, jelikoz ty case vzdycky neco nesplnujou, hodne kompromisu a pokud je nema tak je uz stejne pomerne vetsi..
grafiku si necham, ramky taky, potrebuji 1333 nebo 1600 ? a jak pak s taktovanim ? taktuje se na tehle platforme synchro ram ? a nebo je to jedno a neprinasi zisk ?
desku bych mozna vzal i Zko abych to pak mohl popripade i lehce potocit, vzdycky kdyz uz vykon nestaci, monost to lehce pokopnout potesi
zatim vykon nepotrebuji, jelikoz mi vsecko celkem bezi (hraju vetsinou na hd ready plazme, ale urcite to chci mit mozne do budoucna co nejvic rozsirit, aby to vydrzelo. a asi tak ycase poridim 1980x1200 monas