Behemot: zdar, jak jsem ti psal asi pred tydnem ci dele, ze bych mel zajem o ulozeni nejakeho pocitace u tebe, tak mi to padlo na tim, ze fakt nemam nejakou no-name papirovou case, ale dva bigtowery, takze by se ti mohlo stat, ze by ti mohlo tve podstropni uloziste spadnou na hlavu (pokud by se tam tedy vubec vesly) a zlomit ti vaz , takze to musim vyresit jinak .

Jinak jak psal Behemot vyse, tezit LTC nebo jine cryptomeny se jeste celkem da. Zaroven musim uvest, ze jako Behemot neplatim elektrinu, jen musim ted omezit pocet grafik, aby to bylo v praci v rozumne mire s odberem (mel jsem 3xHD5870 - 1xHD5970 - 1xHD5850 ... vykon kolem plus minus 2200KH/s). Pred tydnem jsem se zbavil HD5850 a ted jsem tezil FTC kolem 8 dni a vytezil jsem 370FTC, coz je v prepoctu kolem 0,55BTC pri 1900MH/s. Taky jsem chvilku tezil LTC, ale na bitcash foru me presvedcili, ze je ted lepsi tezit FTC, protoze tam hodne kolisa obtiznost, takze za jeden den se nekolikrat zmeni, ale castokrat je v pomeru k LTC vyhodnejsi (nyni treba ne, ale behem tech 8 dni, co jsem to kontroloval, tak takovych 80% z tech dnu se vyplatilo vice tezit FTC).

Pokud nekdo z vas jeste nezkousel tezit LTC nebo FTC a mel by chut to vyzkouset, tak doporucuji program gui miner scrypt. Velmi jednoduche nastaveni a vse fungovalo behem chvilicky . Poud si nekdo ale rad hraje s nastavenim tezeni, tak tady je odkaz na dobrej navod na cgminera.

Pokud by mel nekdo zajem dostat jeden FTC zdarma, tak muzete navstivit tohle forum a jeden FTC mate doma, overeno moji malickosti .

A kdo chce spekulovat nad tim, ktera mena je ted nejvyhodnejsi, tak ma odkaz tady. Coinchoose ma ale ode dnesni noci nejaky problem, prestalo se tam zobrazovat nekolik cryptomen, vcetne FTC, ale cely tyden to fungovalo naprosto v pohode. Jsou samozjreme pooly, kde se automaticky prepina tezeni na nejvyhodnejsi coin, tak tenhle odkaz spise berte jako zajimavost a moznost videt porovnani tezby (da se rici) v realu.

Tak tezbe a teplotnim vykonum grafickych karet zdar .