Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Digital Generation

Junior Member
    Věk
    49
    Vliv
    164

Standardní Digital Generation

Zdar, dostala se mi pod ruku tahleta zajimava blbustka, tak bych tady treba o tom zavedl pidi debatu. Nema s tim uz nekdo zkusenost?

Asi tohle tema ani nepatri do distribuovane vypocty, ale nevedel jsem, kam to sem mam hodit, tak jsem to dal sem. Takze kdyz to bude patrit jinam, tak dekuji za presunuti.

Dostal jsem se k tomu minuly tyden ve ctvrtek a ze zvedavosti se zaregistroval a spustil to na jednom pocitaci v praci, kterej jsem ciste nainstaloval v noci ze ctvrtka na patek. Od patku mi na uctu u Digital Generation pribyva pravidelne 1 USD za 24h. Takze free ucet funguje a ted tam mam 3 USD. Zatim jsem tedy nezkousel ty penize vybrat, protoze mam ucet jen Pay Pal, kterej pry teprve bude podporovan, ale melo by to jit snad i propojit s uctem u nas. Zatim jsem tomu nevenoval nejakou velkou pozornost, jen jsem to proste narychlo vyzkousel.

Prikladam odkaz na dokument, ktery mi poslal kluk, diky nemuz jsem se o tom dozvedel. Dokument byl tedy pro me usmevny jako spousty nej nej propagacnich letacku a brozurek, ale zvedavost me dohnala k vyzkouseni. V dokumentu jsem jen zmenil to, ze tam bylo psano, ze free thread je na rok, coz podle me neni, protoze kdyz se prihlasim na svuj ucet u DG pres internet, tak mi ten free thread konci presne 20.7.2013, coz znamena, ze by mel mit zivotnost jen mesic. A zaroven jsem v tom dokumentu upravil registracni odkaz, ze uz tam je registrace pres moje identifikacni cislo u DG.

tady je odkaz na dokument:
    http://uloz.to/x12DgswJ/vitejte-na-s...generation-doc

Tak dejte vedet, jak vam to pripada. Kamarad me od toho odrazoval, ze by spise pocital s tim, ze je to nejakej smirak, kterej taha z pocitace informace. Nejsem zadnej profik na sledovani smirovacich programu, takze fakt netusim. Ale kdyz jsem si to poprve vyzkousel na natebooku, tak jsem si nevsimnul, ze by se nejak zvetsila aktivita toho pogramku Thread Manageru, kdyz jsem zacal neco na pocitaci delat. Zkousel jsem ten program na trech pocitacich s jinou konfiguraci, a vzdycky mi bral tak kolem 11% vykonu CPU.

Ale je to i tak prapodivna vecicka .

Dik za nazory.

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní Re: Digital Generation

No, když si spočítáš náklady na elektriku u kompu, tak to patrně vyjde dost nevýhodně - tedy mít zapnutej kompl jen kvůli tomuhle.
    To bitcoin mining vyjde asi o dost výhodněji i teď při tak velké obtížnosti.

Co mi na tom přijde divné:
    - kde je nějaký oficiální web, kde se to popisuje? Kdo a jak si může koupit kapacitu tohohle "gridu"?
    - je k dispozici zdroják od té aplikace? Pokud to jen sdílí nevyužitý výkon a eviduje "zákaznický účet", není důvod to nezveřejnit.

Pokud tyhle dvě věci nebudou uspokojivě pořešený, měl bych dost obavy se do toho pouštět. A to neuvažuju náklady na elektriku.

Jinak s ohledem na elektriku by se to dalo pustit na jakémkoli co nejméně žravém HW - podle toho co jsem to zběžně prolít ti neplatěj za výkon, ale za čas - tj. Atom je tu totéž jako jedno jádro i7
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Junior Member
    Věk
    49
    Vliv
    164

Registracni web je tenhle: https://coingeneration.com/, ale fakt jsem to jeste do detailu neprozkoumaval, protoze jsem to nainstaloval na jeden slabsi pocitac (protoze jak pises, muze to bezet na cemkoliv), kterej jsem nechal jet v praci nonstop, takze mi to je celkem jedno, ikdyby nekdo neco na tom pocitaci chtel sledovat a tak .

Navyseni toho threadu zakoupenim se dela pres tvuj ucet, ktery mas na adrese, co jsem uvedl vyse. Jeste jsem to nezkousel, jen jsem to odkliknul a nabidnulo mi to moznost zakoupeni. Ten kluk, diky kteremu jsem k tomu prisel ma o tom zalozenou diskuzi na svem facebooku. Jenze ja facebook nemam, tak mam smulu . Leda ze bych si ho na chvilku zalozil, abych dosel k nejakym informacim.

Senior Member
    Vliv
    298

Sice staré téma, ale nedá mi to. Protože zmíněná stránka pořád existuje a tváří se jako korektní.

UPOZORNĚNÍ: nejspíše jde o podvod.

Viz úvodní stránka o službě na českém internetu
    http://www.coingeneration.cz/
    (kterou asi vytvořil nějaký zaregistrovaný Čech s výhledem na to získat pod sebe refferely, než si poprvé zažádal o vyplacení odměn)

co se mi taky hodně nelíbí je židovská hvězda jako logo (vypadá to amatérsky, nenechává to prostě dobrý dojem seriózní společnosti) a to, že program odesílá veškeré spouštěné skripty ve vašem počítači někam ven do internetu.
    samozřejmě ty data asi pak ještě půjdou nějak zužitkovat, jako například prodat hackerům, prodat úchylům, prodat vládě

Proto NEREGISTROVAT se a hlavně nespouštět a nestahovat jejich software!!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Digital Doc 5
    Založil Diabolique v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 14.01.2008, 05:05
  2. DirectX10: The Next Generation
    Založil cluzoe v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 18.10.2007, 08:14
  3. Digital do 15k Sk/12,5Cz
    Založil Fantomas v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 9