Zdar, dostala se mi pod ruku tahleta zajimava blbustka, tak bych tady treba o tom zavedl pidi debatu. Nema s tim uz nekdo zkusenost?
Asi tohle tema ani nepatri do distribuovane vypocty, ale nevedel jsem, kam to sem mam hodit, tak jsem to dal sem. Takze kdyz to bude patrit jinam, tak dekuji za presunuti.
Dostal jsem se k tomu minuly tyden ve ctvrtek a ze zvedavosti se zaregistroval a spustil to na jednom pocitaci v praci, kterej jsem ciste nainstaloval v noci ze ctvrtka na patek. Od patku mi na uctu u Digital Generation pribyva pravidelne 1 USD za 24h. Takze free ucet funguje a ted tam mam 3 USD. Zatim jsem tedy nezkousel ty penize vybrat, protoze mam ucet jen Pay Pal, kterej pry teprve bude podporovan, ale melo by to jit snad i propojit s uctem u nas. Zatim jsem tomu nevenoval nejakou velkou pozornost, jen jsem to proste narychlo vyzkousel.
Prikladam odkaz na dokument, ktery mi poslal kluk, diky nemuz jsem se o tom dozvedel. Dokument byl tedy pro me usmevny jako spousty nej nej propagacnich letacku a brozurek, ale zvedavost me dohnala k vyzkouseni. V dokumentu jsem jen zmenil to, ze tam bylo psano, ze free thread je na rok, coz podle me neni, protoze kdyz se prihlasim na svuj ucet u DG pres internet, tak mi ten free thread konci presne 20.7.2013, coz znamena, ze by mel mit zivotnost jen mesic. A zaroven jsem v tom dokumentu upravil registracni odkaz, ze uz tam je registrace pres moje identifikacni cislo u DG.
tady je odkaz na dokument:
http://uloz.to/x12DgswJ/vitejte-na-s...generation-doc
Tak dejte vedet, jak vam to pripada. Kamarad me od toho odrazoval, ze by spise pocital s tim, ze je to nejakej smirak, kterej taha z pocitace informace. Nejsem zadnej profik na sledovani smirovacich programu, takze fakt netusim. Ale kdyz jsem si to poprve vyzkousel na natebooku, tak jsem si nevsimnul, ze by se nejak zvetsila aktivita toho pogramku Thread Manageru, kdyz jsem zacal neco na pocitaci delat. Zkousel jsem ten program na trech pocitacich s jinou konfiguraci, a vzdycky mi bral tak kolem 11% vykonu CPU.
Ale je to i tak prapodivna vecicka.
Dik za nazory.