presne toto mi robil HP pavilion DV6 , baterku nabilo niekde ku 60% a finito aj ked mal stale zapichnuty adapter . Vyriesila to reklamacia a vymena MB :/ to som ta asi nepotesil....
presne toto mi robil HP pavilion DV6 , baterku nabilo niekde ku 60% a finito aj ked mal stale zapichnuty adapter . Vyriesila to reklamacia a vymena MB :/ to som ta asi nepotesil....
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
wtf faktnebude to baterkou ? Někdo tu psal že to bývalo spíě baterkou
(((
Baterkou ve vetsine pripadu, ale deskou obcas taky. Nebo jinak, je to temer urcite baterkou, deskou nebo adapterem. 2 veci z toho muzes jednoduse vyzkouset prohodit mezi sebou a mas jasno...
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
jo to udělám ... adaptér už vím že je v pořádku. Teď se pokusím sehnat baterii na výměnu, abych vyzkoušel jeden nabíjecí cyklus. Snad to bude ok![]()
Nabralo to zvláštní zvratKdyž jsem zkoumal baterku, tak mi při vyndavání z notebooku vypadla na zem. Poté jsem notebook dovezl z Brna na víkend domů kde jsem jej připojil na druhý adaptér a hle, baterka se nabíjí normálně a do 100%
to jsou mi věci ... Tak jestli to bylo baterkou a kopanec ve formě spadnutí na zem ji probudil ?
![]()
ze by len zly kontakt niekde vo vnutri![]()
no v kazdom pripade by som sa na tento typ oprav nespoliehal
![]()
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)