Zdravím,
napadá někoho, jaktože se mi notebook nabíjí jen do 50% když ho mám připojený k síti ? štve mě to, jdu do školy a není plně nabitý ...
Dá se to někde nastavit ? Nebo napadá někoho proč to teď najednou dělá ? Mám Acer travelmate 8473TG
Zdravím,
napadá někoho, jaktože se mi notebook nabíjí jen do 50% když ho mám připojený k síti ? štve mě to, jdu do školy a není plně nabitý ...
Dá se to někde nastavit ? Nebo napadá někoho proč to teď najednou dělá ? Mám Acer travelmate 8473TG
Operacny system ? Nejake appky od 3rd party ?
Napr Lenovo ma Power Manager, ktory ma moznost 'setrenia baterky' a nenabija ju vzdy do plna ak si stale na sieti. Ovsak niekedy to zblbne a nenabije poriadne aj ked ides s vybitej baterky.
Alebo ta baterka uz nema plnu kapacitu a system to nerozpozna.
Windows 7, žádné appky ... proto se celkem divím. Třoda to ukazuje baterie 49%, nenabíjí se
Tehle pripadu uz jsem videl dost a skoro vzdy slo o vadnou baterii. Jednou myslim za to mohla zakladni deska notasu.
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
ouč ... To by nebylo dobré. Notebook mám se zkrátcenou zárukou a asi by to znamenalo kupovat novou baterii ?![]()
Tak je to jinak ... to nebude jen na 50% problém je v tom že baterka se extrémně pomalu nabíjí a tak se i přes noc na adaptéru nabije třeba jen na 50% atp ... porovnávám s kámošovým acerem, ten se nabíjí desetkrát rychleji i víc ... coto coto
Nemůže být problém ve zdroji? Kdysi jsem na svém IBM T40 zkoušel nějaký jiný zdroj s nižšími specifikacemi, než bylo na originálu, a nabilo mi to baterku jen na nějakých 30%.
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
zkoušel jsem jiný zdroj, od kámoše ... on na můj nabil ntb hned a já na jeho ne ... te%d jsem doma nějakých 6 hodin a jsem na 68% a píše mi to že už se dál nenabíjí ...
presne toto mi robil HP pavilion DV6 , baterku nabilo niekde ku 60% a finito aj ked mal stale zapichnuty adapter . Vyriesila to reklamacia a vymena MB :/ to som ta asi nepotesil....
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
wtf faktnebude to baterkou ? Někdo tu psal že to bývalo spíě baterkou
(((
Baterkou ve vetsine pripadu, ale deskou obcas taky. Nebo jinak, je to temer urcite baterkou, deskou nebo adapterem. 2 veci z toho muzes jednoduse vyzkouset prohodit mezi sebou a mas jasno...
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
jo to udělám ... adaptér už vím že je v pořádku. Teď se pokusím sehnat baterii na výměnu, abych vyzkoušel jeden nabíjecí cyklus. Snad to bude ok![]()
Nabralo to zvláštní zvratKdyž jsem zkoumal baterku, tak mi při vyndavání z notebooku vypadla na zem. Poté jsem notebook dovezl z Brna na víkend domů kde jsem jej připojil na druhý adaptér a hle, baterka se nabíjí normálně a do 100%
to jsou mi věci ... Tak jestli to bylo baterkou a kopanec ve formě spadnutí na zem ji probudil ?
![]()
ze by len zly kontakt niekde vo vnutri![]()
no v kazdom pripade by som sa na tento typ oprav nespoliehal
![]()
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)