Jj jak píše gestler, když neseženeš nějakej komplet do té částky, pak bych asi postupoval podobně:
- desku radši novou, stačí nějaká mATX, taktovat se stejně ten CPU nebude dát - okolo 1000,-
- CPU asi i3, na nic lepšího nezbude - otázka je, zda se sežene (nový za 2775 http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000001PF0 ). Odemčený asi do té ceny nezvládneš. Nebo jako alternativa jít do AMD (sehnat Phenoma II X4 když bude štěstí)
- RAM - šly nahoru, protože se nebude dát ten CPU v případě intelu taktovat , stačí 1333. Do začátku koupit asi jen jeden 4GB modul, v případě potřeby časem dokoupí další. Takže vybrat nějakou standardní značku, abys měl jakoustakous jistotu, že až budeš shánět další kus do dualu, tak bude k sehnání (udělal jsem to tak s Kingstonem, ale já mám osobně štěstí, mně doposud jely v duálu na všemožných chipsetech a platformách rozličné kusy pamětí už od dob nf2)
- zbytek do grafiky, sehnat co nejlepší. Zdroj říkáš, že je dobrý, takže si myslím, že bude k sehnání o něco lepšího než 7770. Třeba GTX460/560, zvlášť ta 460ka bude určitě do 2k (já ji možná budu také upgradovat, takže vím cca jakou má cenu). Jaký bude LCD? Budou hrát na nějakém vysokém rozlišení?
- a jak píše Gestler, tak nějakou krabici na zabalení
- +sehnat disk do začátku