Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
U plazmy od Panasonicu bych hlavne varoval pred blikanim. V 24 a 50Hz rezimu je obraz na svetlych plochach opravdu hodne neklidny, urcite to chce vyzkouset v krame (nezapomenout vypnout IFC, ktere panel prepina do snesitelnejsich 60Hz). Nekomu to nevadi, ja se na to nevydrzim koukat ani chvilku.
Díky, něco jsem o tom četl, ale nerozumím jedné věci - to je u plazem novinka, nebo blikaly pořád? Aktuální plazmu Panasonic (tuším 42PX70E) mám nějakých 5+ let a nebliká nic - standardní nastavení je 100 Hz, dá se přepnout i do 50 Hz, kde to blikalo jako blázen, ale na 100 Hz naprosto nic (alespoň já nic nevidím a to jsem na obraz obecně dost háklivý)?

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
Samsung ma tohle v poradku, stejne jako podpora formatu integrovaneho prehravace je nekde jinde.
Od Samsungu osobně nechci nic, ani se na to nedívám... Koukal jsem teď zevrubně ještě na LG a to vypadá ve srovnání s Panákem o dost líp než když jsem se na ně díval před těmi pár lety u předchozí...

Gargamel: díky za postřehy, na některé z nich se budu muset podívat v reálu... Ad mechanické zpracování - plazmy jsou naprosto ok, ten dotaz byl k IPS LED, které jsou úplně jiné a ve srovnání mnohem fórovější .