Výsledky 1 až 25 z 30

Téma: Intel CORE i7-3770K

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Junior Member Avatar uživatele Sir_Toudy
    Věk
    44
    Vliv
    153

Standardní Re: Intel CORE i7-3770K

Tak som sa už poobzeral po tom tzv. Tekutom kove http://www.coollaboratory.com/en/produkte/liquid-ultra/. Zistil som, že daná pasta sa nemôže nanášať na hliník, takže styčná plocha musí byť buď z medi, alebo z iného kovu. To v mojom prípade je použiteľné bo ja mám styčnú plochu na chladiči meď. To znamená, že táto pasta chemicky fplýva na material s ktorým je v kontakte. Takže neviem či by bolo vhodné danú pastu nanášať priamo na Čip tohto CPU. Popritom Tá Pasta je vodivá a ak by sa dostala náhodou na piny CPU alebo na nejakú živú časť, tak by mohla spôsobiť skrat
    Má s tým niekto skúsenosti?
    Ale toto by bolo lepšie riešiť v inej Téme.

Vrátim sa k danému CPU.
    Takže je lepšie IHS doplniť nejakou plastickou nevodivou pastou, alebo by sa mohla použiť vodivá pasta? Ideálne riešenie by bolo dať ten chladič ozaj priamo na čip.
    Inak potom na tento CPU netreba ani kupovať poriadny chladič, bo ho ani nevyužijete.... Stále odvod Tepla stroskotá na tej paste medzi IHS a samotným čipom.
    Naposledy upravil Sir_Toudy; 12.01.2013 v 23:36. Důvod: Oprava chýb v txt.
    Skrinka: Big Tower Cooler Master HAF 922 NVIDIA EDITION, Zdroj: Cooler Master Silent Pro M2 1000W Základná doska: ASUS Rampage IV Black Edition: Intel X79, CPU: Intel CORE i7-4930K, 3,40 GHz,LGA 2011, Six-Core 12MB L3 Cache Chladič CPU:Cooler Master Nepton 280L, RAM: 16 GB DD3, Corsair Platinum 2400 MHz, GPU:ROG ARES II: dual HD 7970 GPUs and hybrid air/ liquid cooling,HDD: 2x Samsung 840 EVO SSD 120GB SATA III Raid:0 , 1x WD1000DHTZ, 1x 1000HLHX, Monitor: ASUS VG278HE 27W, Zvuk: ROG Supreme FX Black 8 Channel High Definition Audio Operačný systém: Windows 8.1 Home Sk 64 bit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. intel quad core 2,00 ghz
    Založil Janosik v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.02.2007, 13:32

Pravidla přispívání