Přidám také svoje postřehy.
1) někdo tu psal, že obchodě se zdá všechno malé. Já mám opačnou zkušenost. V obchodě se zdá všechno velké, protože to většinou bývají první pohledy na novou "velkou" televizi. Takže velikost si dobře rozmyslet. Na vzdálenost od 3m bych dnes nebral nic menšího než 46". Bohužel, čím větší televize, tím je náchylnější k tomu, aby na ní byly vidět chyby, resp. nedostatky komprese obrazu a aby je člověk neviděl, tak by pozorovací vzdálenost musela růst rychleji než úhlopříčka, což ne u každého jde. (opět mluvím o horším signálu, u Blu-raye je to asi jedno)
2) Důležité je, jaký signál do té televize budete pouštět. Když bude TV sloužit převážně jako monitor, je LCD asi jasná volba, na druhou stranu, když porovnám kvalitu obrazu z běžného televizního signálu, tak (opravdu subjektivně vzato) má moje tři roky stará plazma v porovnání s novou LED TV Sony rodičů podstatně hezčí, přirozenější obraz.
3) Plazma má samozřejmě podstatně vyšší spotřebu, to už tu padlo
4) Blikání plazmy je trochu problém, já osobně to vidím, ale po "delším" sledování to úspěšně nevnímám.
BTW: Trochu mě překvapilo, že tu někdo psal, že plazmy jsou levnější než LCD, resp. LED. Opravdu to tak je?

EDIT: až budeš testovat citlivost na blikání plazmy, není úplně nejlepší to dělat v obchodě, kde je tisíc televizí vedle sebe. Když je totiž deset LCD vedle sebe, které mají stabilní obraz a do toho jedna blikající plazma, bude to blikání velice markantní, protože blikání je vidět nejvíc ve chvíli, kdy se nedíváš přímo na obraz, ale jakoby těsně vedle něj, tzn. právě ve chvíli, kdy pozoruješ stabilní obraz vedle stojícího LCD.