Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: android - nastaveni - novy kontakt do telefonu shortcut ?

Standardní android - nastaveni - novy kontakt do telefonu shortcut ?

Ahoj, maly dotazek, koupil jsem zene mobil s androidem, a ted obcas resim jeji nespokojene dotazy.

Jeden z nich je: " Navolim si telefoni cislo, chci si ho ulozit, takze dam tlacitko ulozit, objevi se mi seznam kontaktu, dam novy kontakt, pak mi to nabidne jestli telefon nebo gmail, zvolim telefon a teprve ted jsem v okne, kde mohu zacit psat prijmeni jmeno atd. Oproti predchozi nokii musim projit o 3 volby navic, nez se dostanu do okna, ktere potrebuji. V 99.99% vzdy potrebuji do tohoto okna, takze bych chtela nastavit, aby to rovnou slo do tohoto okna.... "

A ja se tady potim a ne a ne na to prijit jak a ani zadna aplikace na google play mi to nenabizi.. Nemate nahodou nejaky tip, co s tim ?? (treba jsem si stahnul aplikaci quick contact a stejnak se dostanu do vyberu zda do googlu email nebo do mobilu a zadny setting abych se tomu vyhnul..)
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: android - nastaveni - novy kontakt do telefonu shortcut ?

Citace Původně odeslal milka Zobrazit příspěvek
    Ahoj, maly dotazek, koupil jsem zene mobil s androidem, a ted obcas resim jeji nespokojene dotazy.

Jeden z nich je: " Navolim si telefoni cislo, chci si ho ulozit, takze dam tlacitko ulozit, objevi se mi seznam kontaktu, dam novy kontakt, pak mi to nabidne jestli telefon nebo gmail, zvolim telefon a teprve ted jsem v okne, kde mohu zacit psat prijmeni jmeno atd. Oproti predchozi nokii musim projit o 3 volby navic, nez se dostanu do okna, ktere potrebuji. V 99.99% vzdy potrebuji do tohoto okna, takze bych chtela nastavit, aby to rovnou slo do tohoto okna.... "

A ja se tady potim a ne a ne na to prijit jak a ani zadna aplikace na google play mi to nenabizi.. Nemate nahodou nejaky tip, co s tim ?? (treba jsem si stahnul aplikaci quick contact a stejnak se dostanu do vyberu zda do googlu email nebo do mobilu a zadny setting abych se tomu vyhnul..)
    Ahoj, a má v Nastavení vybránu položku "Uložit kontakt do: Telefon"?

Já na svém SG SII nic na kontakty nedoinstalovával a když to vezmu postupem Tvé ženy (právě jsem to zkoušel), tak na klávesnici naťukám číslo, telefon ho nezná => nad klávesnicí se zobrazí "přidat do kontaktů"... Já akorát vyberu "Vytvořit nový" nebo "Aktualizovat stávající" a už jsem v okně zadávání...Jak to ještě víc zkrátit takhle z fleku nevím, ale minimálně tu volbu zda to chce do telefonu vyřešíš nastavením "default" uložení kontaktů.

Cesta:

Kontakty-Další-Nastavení-Uložit nové kontakty do
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Promovaný inženýr mince Avatar uživatele Doktor-Prase
    Věk
    41
    Vliv
    297

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Ahoj, a má v Nastavení vybránu položku "Uložit kontakt do: Telefon"?

Cesta:

Kontakty-Další-Nastavení-Uložit nové kontakty do
    Dejve, tohle jsem zkoušel najít, ale nějak mi to nejde Resp. tuhle moznost prave uz nemam (Kontakty - Nastaveni a vidim: Pouze kontakty s tel., seřadit podle, zobrazit kontakty podel, čísla služeb, odeslat kontakt)...
    Naposledy upravil Doktor-Prase; 03.10.2012 v 17:19.
    1) BigPiG System mk2 Phenom II x4 955; 4x2048MB DDR3; MSI FX890-GD70; CF 5830; VelociRaptor 300GB + 2xSeagate SV35.5 2TB RAID1 + Samsung F1 750GB + Samsung F2 1,5TB;Lian Li PC-8FIB; 2408WFP
    2) PigPics E-500 + ZD 1445 + ZD 4015 + SanDisk ExtremeIII 4GB + Lexar Premium 1GB - IndoCertified
    3) Pig@Work CATIA V5 r14-r18 @ Precision T5500: Intel W5590, Quadro FX3800 & Dell Ultrasharp U2410 & SpacePilot guaranteeing a minimum of 120 clicks per minute
    4) PigFun Ubuntu 9.10 @ Corsair Flash Voyager 16GB @ Mobile PiG - HP nw8240 M770; FireGL v5000; 15.4" @ 1920x1200; 1+1GB RAM
    5) MiniPig Lenovo X201i: i3 370M; 12" 1280x800 matte; 2GB DDR3 RAM; 6+ hours battery lifetime

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

u me staci zadat cislo a dat pridat do kontaktu a jsem v karte detailu kontaktu. (ale poprve se me to tusim ptalo na ktery ucet se kontakt ma ulozit - mam soukromej a pracovni)

ale je pravda ze mam na s2 custom rom

mozna by to vyresilo zapnuti synchronizace kontaktu s google uctem, pak je tam uklada defaultne

Tohle je Xperia a asi to ma nejak jinak, synchronizace uctu je zapnuta, a kdyz v kontaktech vlezu do setting, tak vidim jenom " Ucty a synchronizace" (tam se dostanu do menu obecna nastaveni synchronizace)a pak "Cislo pro vytaceni sluzby" (ktere neni k dispozici).

Ach jo, Android neni spatny, jenom bych si pral, aby moznosti customizace byly jeste vetsi... (ale to bych asi musel flashnout na custom rom a to se mi moc nechce, neboli kdyby to bylo moje, tak to risknu , ale....)

Kazdopadne diky vsem za tipy.
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. MK802 (Android 4.0 Mini PC) + Linux
    Založil PiT v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 09.01.2013, 15:32
  2. Shortcut na plose (IE8 link) - lze mu dat nejaky parametr aby se spustil full screen?
    Založil GreenOrchid v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 30.12.2009, 07:54

Pravidla přispívání