2Warlord:
Máš pochopitelně pravdu, asi jsem se jenom špatně vyjádřil. Ostatně, za ty prachy je to opravdu bezproblémový zboží a třeba manuál k tý desce je poměrně špičková kvalita, jenom jsem chtěl naznačit, že to není Top-End
Zatím nevím, jak s OC, ale D950 na 1120 mi nepřipadá nejhorší, zvlášť když chladím jenom CPU chladičem co mám v podpisu a žádnej jinej vítr v tom není, case je zavřenej...
Mám to 8*140 a nevím, jestli mi potom už nestíhají paměti nebo co, jak tomu dám 8*145, tak někdy najede (dokonce i do XP) a za chvíli je tuhej, nebo po restartu už ani do Biosu, tak to nechám vychladnout, najede aspoň do Biosu (nechce se mi furt resetovat na desce), já dám zpět 140 a pohoda. Takže s nějakou 1700XP bych na tý "shit" desce mohl taky trochu taktit. Kamarád ji má a dokázal už pěkný věci.
Jo a ta dualita SDRAM a DDR, to je určitě výhoda pro člověka, který má staré SDRAMy a nechce se mu hned investovat do nových DDR. Pochopitelně se dají zárověň používat jenom paměti jednoho typu (se mě ptal jeden dobrák, jestli jedu na všechny čtyři banky a jak mi to funguje...) To když jsem měl blahý paměti desku Aska se socketem 7, tak ta měla taky dvakrát dva banky, jedny pro SDRAM a jedny pro starší 72 pin EDO RAM. A fungovalo to pochopitelně současněTo byly časy...