Tohle vzdy zalezi i na zpusobu zivota, a na tohle by mi leda mohl tak nekdo rict "jo, to je z toho zivota jakej vedes!" Ja casto pouzivam ntb uz i v MHD, natoz pri dalkovejch spojich, bydlim na 2 mistech, takze desktop je pro me uplne nevhodnej treba, a i z tohodle titulku jsem pomerne ochotnej dost sebou tahat vetsi vecif, takze nemusim byt takova slecnika s ipadem

Vydrz je 9h, coz je myslim snad i vic nez novej ipad3, ne? Ta otazka displaye me taky privadi cim dal vic k Lenovo, ktere ma prave to aktivni pero, ktere je totalne neco jineho nez dotyk stylusem ci rukou, na youtube na to najdes zajimava videjkam, da se s tim prave treba dokonce i normalne psat, jedina nevyhoda je mit baterky v tom peru no. Ja tu dotykovou vrstvu chci pouzivat na cteni emailu hlavne a studium, hlavni cast stejne pojede s klavesnici, tohle proste ma byt na cas, kdy stavba ntb do L je neprakticka, prenaseni, MHD apod.

K tabletu, ja tablet mam takovej ten cinskej, jo je to neco jinyho nez ipad, ale prave jsem si ho koupil abych si odzkousel jak moc ho budu pouzivat vs k notebooku a zjistil jsem ze je to fajn, ale znamena to ve vetsine mych pripadu tahat 2 veci, neb moje potreby se v prubehu dne lisi, tedy v zasade mi to neulehcilo ale pritizilo neb jsem tahal 2 veci v batohu a vytahoval je podle toho kde zrovna jsem. Takze uz jsem na to prisel