Zdravim, mám tento problém v cross fire. Zapojil jsem tyto karty a pracují bez problémů. Ale když jdu do ovladačů od Catalystu a chci snížit otáčky, aby nebyl takovej hluk, tak mi ty ovladače umožní snížení otáček ventilátorů jenom na jedné kartě, druhou sice vidím v catalystu, ale nějak není možné měnit otáčky. Když dám v catalystu vypnout cross fire a pak ho po chvilce zapnu, tak mi na chvilku catalyst detekuje i tu druhou kartu a mohu snížit otáčky ventilátorů na obouch. Ale tak po 1-2 minutách se opět větráčky na té druhé kartě roztočí na původní hodnotu 46% a catalyst mne opět ukazuje u té druhé karty nesmysli (jako že jede na 20% ventilátor a teplota karty je 0 stupňů). Odinstaloval jsem ovladače a nainstaloval nejnovější, ale problém přetrvává dále. Když nechávám v počítači jen jednu kartu, tak jdou u obou bez problému regulovat otáčky větráku, takže žádná z nich nemá nějekou poruchu. Jen v CF to prostě u jedné přestane fungovat. Mohl by mi někdo poradit jestli s tím má zkušenost? Díky za každou radu.