Citace Původně odeslal Jey Zobrazit příspěvek
puki: jo to bude zřejmě ono. Tak se tu aspoň vybarvili ti, kteří mají potřebu nadávat, posílat lidi do prdele a dělat z lidí blbce. Že bratře Slováku (sajmon).

Já jsem nikde nenapsal a že si nikdy nenainstaluju novější prohlížeč, tak mě tu laskavě netahejte za slovo.
Naopak jsem psal, že mám i novou (aktuální) operu, firefox, chrome a explorer (32+64 bit) na testování webů. Ale 3.6.x jinak používám ve více než 90 procentech času.

Jinak mám 3.6.27 a všechny doplňky vypnuté.. neřešte to, je mi to fuk, bude to tu zase o chlup lepší. Hlavně že jiné vBulletiny mi tohle nedělají.
Zde si ty chyby jednou vyskočí, jednou ne .. tak třeba to je zárodek umělé inteligence.

e1: s tím se nedá než bezvýhradně souhlasit. 3.6.27 z půly února 2012 má stejnou verzi jádra gecko jako "aktuální" 10 nebo 11, či která, verze firefox.
Neviem co s tym ma spolocne to ze som slovak, ale asi to bude z tvojej strany nejaky komplex, ked to mas potrebu zdoraznovat
Radsej sa nauc vyjadrovat sa ako normalny clovek a nie ako uplakane trucujuce decko vid: " neřešte to, je mi to fuk, bude to tu zase o chlup lepší." a dalsie vylevy na stranke predoslej.