To jsou pro mě užitečné informace. Jsem konzervativní ve starých win xp se orientuji dobře, visty jsem nezvládl, nemohl jsem tam nic najít a proto i sedmiček se bojím, abych neměl komp jen na ozdobu a byl si schopný aspoň základní instalace a údržbu udělat sám. Nicméně technika jde dopředu a zvukovka kterou jsem kvůli 5.1 zvuku a domácímu kinu s velkou televizí pořídil je ta tam a musím upgradovat. Po letech jsem se konečně zmohl na vcelku kvalitní reciver s repro soustavou a stereo signál se starým pro-logicem fungoval nad očekávání dobře a proto jsem zvědav na DD a DTS. Rád koukám na filmy a super zvuk a kvalitní HD obraz mě a asi každýho baví.
Teď tedy potřebuji dostat z počítače kvalitní signál. Zvukovka se opravdu hlásí jako X-Fi extreme audio, tak že na vyhození. Přejdu určitě na win 7 a zkusím ho naemulovat aby se tvářil jako XP a teď bych od vás potřeboval radu na jednu zvukovku v nějakým dobrým poměru cena výkon, která splní mé požadavky to je kvalitní signál přes optiku do reciveru. Sluchátka moc nepoužívám a prakticky nehraju. Počítač mám spíš jako multimediální centrum, chystám se koupit ještě blu-ray mechaniku, abych nemusel kupovat přehrávač a měl to z jednoho zdroje.