OK díky za odpověď. Mám pocit, že si někteří hrají na veledůležité, jak poslanci a zkostnatělé struktury státu.

Já jsem navrhl/nabídl první krok a je mi vcelku jedno, jestli se na tom budu nebo nebudu podílet (tolik k přístupu apod.). Pakliže se navrhne balík 50 různých změn, tak to nikdy žádným hlasováním neprojde.

Zálohy apod. - fakticky stačí udělat redirect, ale nemám rád polovičaté řešení (proto je lepší dát soubory fyzicky do rootu webu, db vlastně zůstane netknutá). Osobně preferuju zálohování před střelbou od boku bez zálohy.

Nezlob se na mě, ale já se nepotřebuju přidávat do nějakého o.s., když jediné co nabízím je jednorázová pomoc (ještě jsem ochotný se s někým osobně sejít apod.). Kromě toho do Prahy teď nejezdím, bydliště Praha-východ. To, že přijde skupina lidí s koncepcí a ochotou dělat něco zadarmo? To k vám dřív přijde opravdový ježíšek. A prachy do věci typu overclocking imho asi cpát nebude (nezisková, vysoce specifická, finančně nezajímavá zájmová činnost). Doména má cenu? Několik desítek tisíc korun. Víc za projekt nikdo nedá, protože fakticky má cenu jen ta doména a něco málo těch pár uživatelů, kteří sem opakovaně, kdo ví proč ještě, chodí.
^^^ edit: tím jsem chtěl říct, že maximálně někdo koupí projekt kvůli doméně a nabídne vám jen její cenu a dá si tam svůj obsah / fórum skončí.

To s tím investorem se nedá srovnávat, já z fóra nechci nic následně čerpat, nabízím pomoc s jednoduchou jednorázovou úpravou, pakliže se to nejlépe předtím demokraticky odhlasuje v nějaké anketě a dejme tomu té radě.
Jinak to můžeme mluvit neustále o libovůli jedné osoby, protože co člověk, to názor. Ale zde není systém jak cokoli navrhnout/prosadit/renovovat ani odhlasovat a na tom fórum umírá.

ŠLO BY TEDY? dát návrh na té vaší radě "přesun fóra do rootu webu?", a podmínit to anketou a tím, že pro musí hlasovat minimálně x procent lidí?