ikea? to je co za sproste slovo
whirpool z jednoducheho dovodu dostal som to k bytu v cene v style "alebo si to zoberiete, alebo to vyhodime". Takze pokial nie je hotova finalna kuchyna (na ktoru budem mininalne pol roka cakat), to co bolo v cene tam zostava. Inak mam navyberane AEG. /referencie od kolegov a zakaznikov + znacne zlavy, kedze robime nasmu dodavatelovi AEG viac nez slusne rocne obraty + nasledne wip servis pripadne prednostne reklamacie atd./
V podstate to prislo aj velmi vhod, lebo som mohol docasne odlozit nakup spotrebicov a nemusim nahanat stolarov /linka so spotrebicmi je tak 7k/ ktore mozem preinvestovat do zvysku zariadenia a kuchyna pocka.
S direct drive LG prackou je zena spokojna. za malo penazi to spravi vela muziky - ked to porovnam s ARDO co som mal v predchadzajucom byvani je ta pracka o velky kus tichsia.
edit: inak samozrejme to odlozenie startu ma nejake odpostatnenie, len zrovna ja som tomu zatial nic vhodne nenasiel. Daleko praktickejsie mi pride mat casovac na kazdu varnu platnu.
edit2: mam pocit ze ten odlozeny start je silne individualna vec. Aj po konzultacii so zenou by sme doma na to nenasli uplne ziadne vyuzitie.