ctyrjadro sezenes uplne bez problemu, shanel jsem mesic zpet q6600 a trvalo mi to asi dva dny, cena 1500,- to vam prijde spatny? a 2x2gb se da koupit i za 500,- když to není zrovna od překupníka.. nemluve o tom, ze za dva tri roky se toho vsichni budou zbavovat uplne, lidem budou odchazet low desky prave proto, ze v nich maji ctyrjadra atd.. navic ted se spatne shani prave proto, ze lidi nechteji upgradovat, driv nebo pozdeji to stejne vsechny ceka.
kde jsi přišel na to, že na 775tkách odcházejí kondenzátory? přečti jsi, co jsem psal, konkrétně "kvalitní P35 desku" to znamená tuhé kondy a technologii Ultra Durable v případě Gigabyte, ostatní tomu říkají jinak. ty desky umí odejít na všechno možné, ale ještě jsem neviděl jediný špatný kondík. Jasně, když koupíš levné MSI, nebo nedejbože ještě něco horšího, tak prosím...
ad tvoje nabídka nových dílů, S2 deskám bych se vyhnul (se nedivím, že se bojíš o kondy, jestli jsi v době 775 kupoval taky takové kousky), to je přesně co jsem psal - pokud nové, tak deska spíš tak za 2x tolik..

Odpověď s citací