Výsledky 1 až 25 z 329

Téma: E5200 nový král OC ?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: E5200 nový král OC ?

Už jsem to po krátkém spánku prodiskutoval s vauxhallem, půjčím si od něj pastu a ještě trochu jiný chladič.. mám totiž podezření, že další problém jsou heatpipe. Když si totiž o heatpipe přečtete, najdete, že "heatpipe se ohřeje, plyn uvnitř začne kolovat a pak rychleji přenáší teplo".. no ale jak plyn koluje v mínus 20°C, to už nikdo nepíše. Takže mám v plánu zkusit ještě nějaké čvrtkilové kostky mědi, old-fashion bez HP. Také hned po tom, co se dostanu pod 12s s validací a komplet dokumentací pod Win XP, reinstaluju na Win 7, takže čekám časy kolem 11s.

btw Marty, když jsem zkoušel projet na 4,72 s ramkama na +-860 CL4, byl jsem tak o dvě desetinky pomalejší. Máš výhodu o chlup nižšího FSB oproti mě, zkus někde vyhrabat/poplašit ramky Adata Vitesta EE 800+ - ty červené. Myslím, že by ti mohly v superPI o chlup pomoct. Všechny co jsem měl v ruce (2x1GB kity) jely 1020 CL4 nejméně, drtivá většina plných 1066, které bys potřeboval. Dají se sehnat za pár stovek a 3V vydrží jak víno
    Naposledy upravil Conroeman; 04.02.2012 v 16:02.
    775 reborn.. X48 & E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě + prcek Fujitsu Lifebook P8020

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Enermax PRO/MODU82+ 425W - nový král mainstramu?
    Založil -HoNY- v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 71
    Poslední příspěvek: 02.06.2009, 22:42
  2. Jak přenést W2k3 SRV + DC na nový HW
    Založil Aigor v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 04.07.2008, 14:49

Pravidla přispívání