Prosím tě zdůrazňuji, že jsem tech. správce programu, čili instaluju, zálohuju, ale účtařině a fakturaci nerozumim ani za mák
Každopádně naše firma má zaplacenou podporu, čili pokud by si o to hodně stál, tak tam mohu s tvými dotazy zavolat.
A nyní již k dotazům.
Konkrétně 2 naši dodavatelé co mají Pohodu nám fakturují 1x mesíčně, ale faktura obsahuje více objednávek.
- jeden to neumí (dostanu vždycky ke kontrole 5 papírů, pak jeden papír kde je to sečteno, a poslední papír (faktura) kde je jen suchá částka kolik fakturují.
- druhý to umí (nevím jak přesně to dělá, ikdyž mám pocit, že oni při dodávce vystavují jen jakou si výdejku, a nakonci měsíce výdejky spojí do jedné faktury
Tady opravdu nevím...
Když jsi ve vydaných fakturách/objednávkách (princip je tam shodný) a klikneš na "datum" následně se ti objeví záložky leden až prosinec, čili vybereš např. leden a zde vidíš všechny vydané fakt za leden. Označíš-li sloupec s částkami, tak dole na stavovém řádku se ti zobrazí celková částa za všechny faktury / objednávky.
Co se týče kontroly který z nich již byly uhrazeny (v případě objednávek), je možné si sem doplnit nový sloupec, ve kterém bude jejich stav uhrazeno ano/ne.
Toto mi kolegyně ukazovala přímo předemnou, čili tohle lze.
Ale jak říkám, mohu vznést dotaz, když by si o to hodně stál. Blbý je jen to, že tím že nejsem žádnej účetní, tak se mi blbě volej slova, páč zase nerozumim zbytku
ADD: Ještě mne napadá jedno jsou 3 verze Pohody - Jazz (nejblbější), SQL a E1 (ta obsahuje nejvíce funkcí zvláště pak pro účetní). Třeba je zakopanej pes tady.

Odpověď s citací