Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: STOP : error

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    360

Standardní Re: STOP : error

Nebo tam hodit z CD mechaniky nějaký live distro linuxu - pokud se ti to na tom rozjede, tak by to mohlo být HW celkem OK a jen se zmršily Widle. Ona je taky otázka, jestli ti tam něco nedoprasil ten "taktovací software". Nějaký Live CD bys mohl stáhnout z netu a zkus z něj nabootovat a uvidíš...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Atreides: RAMky jsou určitě v pohodě... Mám doma 3 a zkoušel jsem všechny různé kombinace, ale pořád stejná chyba...

D_a_v_i_d: Skusím stáhnout nějaký to livko a napíšu co a jak

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

IMHO to při tom crashi nabouralo nějakej systémovej soubor. Wokna by sice měly mít od těch klíčovejch souborů zálohy, ale občas ani to nepomůže, takže řešení pro tebe bude nabootovat instalační cd Windows a udělat "obnovu systémových souborů" pokud to je Vista nebo 7, u XP už nevim.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

mám právě Win XP..., ale teď jsem dotahal linux live cd, tak to skusím a uvidím co to udělá...

Zkoušel jsem udělat obnnovu systému a mám stejný problém... Uprostřed instalace systému opět blue screen... Myslíte, že půjde přeinstalace celého systému? Což bych teda ale velmi nerad, protože tam mám nespočet dokumentů, které bych nerad ztratil proto hledám všechny možné varianty...

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Zkus ještě z toho instalačního cd projet chkdisk, fixmbr, fixboot, nestojí to moc času a někdy se to chytí. Obecně se dá říct, že takhle nabořený wokna (předpokládám že jde o SW problém) jdou v 99 % případů opravit se zachováním všech dat a nastavení, ale může to zabrat hooodně času.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    360

Jak píše Peca, může se to podařit (ale taky nemusí, plus to může trvat dlouho). Pro klid duše ovšem zřejmě v krajním případě půjde ten disk z toho notebooku vymontovat a data přehrát na jiný. Variantně taky můžeš přes to live linux distro vytahat data bez nutnosti montáže disku jinam (třeba ext. usb disk), pak ty Winy na notebooku přeinstalovat "načisto". Taky už jsem to jednou podstoupil, už je to déle, hádám, že teď bude asi daleko menší potíž najít live CD s podporou NTFS i USB mass storage
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Member Avatar uživatele Pavelka
    Věk
    55
    Vliv
    277

Citace Původně odeslal Johnnik Zobrazit příspěvek
    Zkoušel jsem udělat obnnovu systému a mám stejný problém... Uprostřed instalace systému opět blue screen... Myslíte, že půjde přeinstalace celého systému? Což bych teda ale velmi nerad, protože tam mám nespočet dokumentů, které bych nerad ztratil proto hledám všechny možné varianty...
    Vlož Instalačku Win, nastav v Biosu bootování z CD,zvol oprava stávající instalace,tím se přehrají z CD důležité systémové soubory a o nic na disku nepřijdeš. Jinak ,co to bylo za program,co jsi zkoušel k taktování? Taktování pamětí nemá smysl,rozdíl ve výkonu je zanedbatelný. Jiná je situace u taktování CPU,tam to smysl má,jen to musí podporovat deska. Jde nejen o možnost v biosu s taktem hýbat ale i o kvalitu napájení,aby sis místo zvýšeného výkonu nevyrobil jen nestabilitu.
    Intel Core i3-4330 Haswell, ASUS B85M-G Intel B85, A-DATA XPG V1.0 8GB (2x4GB) DDR3 1600, Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 OC, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, DVD-RW Asus DRW-24F1ST, Seasonic SSP-450RT 450W (80+Gold), ENERMAX Hoplite ST ECA 3260 White + okno + 3x 120 mm a 2x 140 mm Enermax T.B.APOLLISH (3x blue 2x red), 19" V7-N96DN-Diamondtron, Win7 HP 64bit.

Tak už jsem si ty Wokna přeinstaloval... Hodil jsem si tam Win 7 dočetl jsem se, že tam se blue screen objevuje jen zřídka, tak jsem zvědav jak se tu projeví další potencionální problém....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. STOP: 0x0000007E (0xC0000005, ...)
    Založil Rainbow v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 11.02.2010, 10:38
  2. Čím na přidávání zvukových a titulkových stop u AVI
    Založil JamesCZ v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 10.08.2009, 11:01
  3. viac zvukovych stôp v AVI - ako?
    Založil sofeer v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5