par známých mi poradilo že mám zkusit matlab - tím jsem prošel, ale kamarádi spolu nejsme
porovnám ty vlákna alespoň podle optického výkonu jenž jimi projde... ale měl bych nějak popsat i tu jejich geometrii![]()
par známých mi poradilo že mám zkusit matlab - tím jsem prošel, ale kamarádi spolu nejsme
porovnám ty vlákna alespoň podle optického výkonu jenž jimi projde... ale měl bych nějak popsat i tu jejich geometrii![]()
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Nie som si isty, ze je to to co potrebujes, ale ...
Co tak nacitat tie obrazky (referencny a porovnavany) do Photoshopu ako vrstvy a spojit ich skrz nejaku operaciu, ktora zvyrazni rozdiely.
Ak ten spoj je na tych obrazkov vzdy na roznych miestach, tak by ich bolo treba zarovnat - PS ma funkciu auto-align, pri robeni HDR vie pomoct. Urcite nepomoze, ak tie vlakna budu rozne hrube.
Tak ma napada, ze som niekde videl script pre HDR co zobere obrazky, zarovna ich a spravi HDR. Mozno by ho stacilo upravit az operaciu na obrazkoch tak aby ti to sedelo ...
no neco takoveho by bylo super
PS prave nemam, ale taky jsem uvazoval nejak to resit pomoci vrstev - jen to asi zabere kopu casu
to autoalign se urcite hodi, obcas je obraz mirne posunuty
v PS se daji takto pouzivat scripty? to vypada nadejne![]()
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Vedoucí mi poradil, abych zkusil něco jako trasování bitmapy v corelu
corel nemám, tak jsem zkusil gimpa a přes něj to převést na vektory, které by se už lépe porovnávaly, ale nějak se mi s tím nedaří![]()
má někdo s něčím takovým zkušenosti?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)