Stránka 10 z 10 PrvníPrvní ... 678910
Výsledky 226 až 237 z 237

Téma: iPad

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    286

Standardní Re: iPad

Jeste trochu oprasim diskusi ohledne toho, zda ma cenu delat upgrade iPad1 -> iPad2, v posledni dobe se mi zacina cim dal casteji stavat, ze ma iPad1 proste malo RAMky, tedy hlavne u her je to nejlepe videt a zaroven to nejvic nastve. Vyzkouseno momentalne u napr. GTA3, ktery uz se na tom ani hrat neda (snad jedine po cistym restoru bez jakykoli dalsi konfigurace to nespadlo, ale to samozrejme nedava smysl). Dalsi treba ted "Lara Croft and The Guardian of Light", u "Pocket RPG" jeste dostacuje vsechno zavrit z taskbaru a restartnout.
    Na iPhone4 zatim v pohode, ten ma uz 512MB (iPad1 256MB).

Takze, uz aby byla trojka
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Chtel bych si na iPad 1 prohlizet fotky pres HDMI na TV jinak nez presne casove definovanou slideshow. Je na to nejaka aplikace?

Existuje moznost jailbrake (i na iOS5) a zapnuti mirroringu jako ma iPad 2, coz by nemuselo byt k zahozeni, ale nemam s jailbrake zadne zkusenosti a moc se mi do toho nechce.

Věk
    39
    Vliv
    286

Prvni moznost nevim sice jak funguje pres kabel (nemam tu HDMI redukci), ale s pomoci AirPlay do AppleTV 2G vidim stejnou fotku jako je na displayi a muzu je posouvat rucne jak chci.

Jailbreak na novy iOS vysel zrovna pred novym rokem, jen o te moznosti mirroringu jsem neslysel (coz neznamena ze neexistuje, jailbreak me zajimal prave jen a pouze kvuli AppleTV)

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

U iP2 je prohlizeni fotek pres HDMI redukci stejne jako na samotnem iPadu. Jestli to u iP1 funguje kvuli chybejicimu mirroringu jinak nevim.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

U iP1 se fotky(obraz) na TV zobrazi jen pri spustene slideshow - pri jakymkoliv doteku se slideshow zrusi a obraz zmizi. A slideshow se pousti vzdy od zacatku. Takze na prezentaci fotek s komentarem nepouzitelne

asi vyzkousim toto http://www.redmondpie.com/enable-vid...reaking-video/

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

Post Re: iPad

a mate nekdo zkusenosti s temi iOS ready telkami - jestli jsem to dobre pochopil tak fotky se promitaji pres wifi

PS: "In addition to Siri, the Cupertino company added some smooth multitasking gestures to the iPad 2." nejsem si jisty jestli jsem to pochopil dobre ale ty gesta jsou pristupna po instalaci ios5 normalne...

docela by me zajimalo jak moc se uzivatele uchyluji k jailbreakingu
    bohuzel nejsem programator applu takze nemam nejmensi predstavu jak moc je to opravdu nebezpecne...
    moje jedina zkusenos s cydii je takova ze jsem po par testovani a hledani aplikaci "preinstaloval" na cistou verzi a nic mi nechybi... vsechny ty reklamy a "pop up" okynka my az moc pripominaly warezovou stranku plnou hladovych trojanu

co jsem nasel ohledne bezpecnosti posledne je tento clanek
    http://www.informit.com/articles/art...ntent_2012_1_2
    Naposledy upravil sasha; 03.01.2012 v 16:47.
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Věk
    39
    Vliv
    286

Nekdo upravi operacni system tak, aby obesel zabudovane ochrany a nahral tam vlastni software, jak moc myslis ze je to bezpecne? Nejlepsi je do zacatku povolene SSH s default heslem pro roota.

Gesta jsou od iOS 5.0.1 na obou iPadech. Osobne nemam krome pochybneho experimentovani duvod k jailbreak. Vyjma vyse popisovane AppleTV, ktera se z nakupniho kosiku pro iTunes da predelat na multifunkcni multimedialni centrum.

Co myslis temi "iOS ready telkami"? Pokud jde o tu AppleTV s AirPlay, tak to je pres wifi, na zarizeni se objevi ikonka s moznosti presmerovat obraz/zvuk na AirPlay zarizeni (diky Bonjour discovery). Pro predstavu uplne stejne se prepina mezi BT Sluchatky/reproduktorem, tedy na dve tapnuti prstu.

Vliv
    334

Když už je tu pár lidí s touto hračkou, rád bych vás poprosil. Můžete zkusit importovat do ipadu fotky, uložené na externím síťovém disku (NAS)? Jde mi o to, zda budou importovány chronologicky či halabala. Viz. tato diskuse. Mám ten problém od iOS5 na obou iHračkách.
    (fotky mám uloženy na počítači s Ubuntu, detailněji jsem to popsal zde)

games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Věk
    39
    Vliv
    286

Me to tedy radi dle abecedy podle adresaru a pak dle nazvu souboru (alespon co jsem odvodil, cas vytvoreni na to podle vseho vliv nema)

Vliv
    334

U me to neradi ani podle jmena souboru, ani podle data vytvoreni/ulozeni a ani podle EXIFu. Deje se tak jen pri importu fotek ze site.

Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    294

Citace Původně odeslal HollyG Zobrazit příspěvek
    Co myslis temi "iOS ready telkami"? Pokud jde o tu AppleTV s AirPlay, tak to je pres wifi, na zarizeni se objevi ikonka s moznosti presmerovat obraz/zvuk na AirPlay zarizeni (diky Bonjour discovery). Pro predstavu uplne stejne se prepina mezi BT Sluchatky/reproduktorem, tedy na dve tapnuti prstu.
    nene zadny japko tv (tuhle vec nevim proc nekdo vymyslel...) treba Phillips to uvadi jako u ovládání "Aplikace MyRemote (iOS a Android), Podpora USB klávesnice a myši" udajne ma jit televize ovladat z ipadu, iphonu a stejne tak promitani obrazku pres wifi.
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Věk
    39
    Vliv
    286

sasha: Podle guglu to neni nic jineho nez aplikace, ktera po siti komunikuje s tou televizi, tedy dalkovy ovladac kde sit je misto IR/BT.
    http://itunes.apple.com/gb/app/phili...426883783?mt=8

Jinak proc to nekdo vymyslel je, aby mohl prodavat obsah

PetrT: Ja to mam vlastne synchronizovane na lokal, takze to ze site neni...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání