Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Převod DBF do XML s úpravou

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Převod DBF do XML s úpravou

Dobrý den, řeším teďka problém. Zákazník potřebuje převádět data z DBF do XML. Bohužel nelze použít již hotové convertery, protože musím přejmenovat některé sloupce.
    PHP do XML souboru bych uměl a již jsem to parkrát dělal.... Ale DBF soubor v PHP ještě ne... nastudoval jsem pár literaturu, odkomentoval dbase v apache, ale nastává mě problém:
    $db = dbase_open('cesta',0); mě hází chybu, že nemůže otevřít daný soubor... jedná se již o soubor, se kterým musím pracovat. Pokud si vytvořím nějaký soubor xxx.dbf tak ten mě otevřít jde bez problému.
    Nenapadá vás něco co by to mohlo způsobovat? Cesta k souboru je zadaná dobře, protože pokud to pustím, tak mě pak soubor nejde smazat, přejmenovat nic, dokud nerestartuju apache. Ještě mě napadla jedna věc, jestli to nemůže dělat velikost toho dbf, protože to má například 3MB dat.
    Děkuji za rady, nebo kdyby jste věděli o lepším způsobu než to dělat přes PHP rád se něco dozvím a přiučím.

EDIT: Tak jsem asi ve slepé uličce, php pomocí dbase neumí komunikovat s novými dbf soubory, můj je ve verzi VFP9. umí pouze do verze 2.5, kde byl ještě jiný formát času...
    Naposledy upravil Mil17; 20.12.2011 v 23:04.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. převod z pc do mc
    Založil Vladkof v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 20.10.2008, 15:24
  2. Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 03.02.2008, 17:06
  3. Převod u AVI na DVD
    Založil ICE4M@N v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 27.11.2007, 00:11
  4. Přetaktování úpravou v registru
    Založil Fredy v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 22.05.2004, 21:20
  5. upravou v BIOSe zmenit multiplikator bez odomknutia CPU ?
    Založil Sleyo1 v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 27.11.2002, 18:47

Pravidla přispívání