To je u nVidie a jejich úžasných ovladačů normální.
Řešení je tady:
http://blog.orbmu2k.de/tools/nvidia-inspector-tool
Spouštět s parametrem -multidisplaypowersaver
To je u nVidie a jejich úžasných ovladačů normální.
Řešení je tady:
http://blog.orbmu2k.de/tools/nvidia-inspector-tool
Spouštět s parametrem -multidisplaypowersaver
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
tak to je fofr odpoved, diky moc. Nemecky neumim ani slovo je to jako rustina pro me ale snad to dam nejak dohromady
jeste jednou dekuji
Německy umět nemusíš, ono je úplně dole oddíl Downloads a samotná aplikace je v angličtině...![]()
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
Jojo, uz jsem stahl posledni verzi z Guru3D, ted se spis v te aplikacce rozkoukavam a hledam to jak jsi psal " Spouštět s parametrem -multidisplaypowersaver"
Mám na mysli parametr toho programu, tzn. udělej si zástupde, kde budeš mít:
"c:\cesta_k_nVidiaInspector.exe" -multidisplaypowersaver
Tak snad jsem to pochopil dobre a v radku Cil mam "D:\OverClocking\Programy\Nvidia Inspector\nvidiaInspector.exe" -multidisplaypowersaver -showSettingsOnly -requestElevation
Huh, teď nevím, co je -showsettingsonly (read-only mode?), ale myšlenku jsi pochopil správně.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)