Hnedle v úvodu říkám, že se servisu nechci zastávat - pouze se na věc dívám z druhé strany.
V dnešním světě ve všech odvětvích existuje blb, kterej chce někoho (nebo něco) vojebat - na tom se asi shodnem...
Logicky ta druhá strana se snaží bránit tím "já nic, dokaž mi to". Chci tím říct, že servis si není vědom, že by něco udělal, a nebo vadu již přebral od přepravce, který jim zboží dovezl. Oni nemohli tušit že při tvém odesílání bylo v pořádku. Představ si to tak, že vyndaly zboží, které už odřené bylo, ale neřešili to protože se mohli domnívat, že si to zákazník udělal již před časem doma...
No a ty jim teď řekneš, že to udělaly oni ! Myslím, že pro servis je nyní úplně jedno jestli to zavinila doprava směrem k nim a nebo od nich. Důležité pro prokázání je foto, které vzniklo před odesláním k nim !
Je mi jasné, že jako obchodník, kdybys měl vše důkladně fotit tak bys s tím trávil celý prac. čas, ale rozhodně by to vyřešilo problém.
Blbý na tom je to, že ty nevíš nebyl-li balík prorušen když šel do servisu, nevíš v jakém stavu jej přebírali, a hlavně oni neví jak zboží vypadalo před odesláním, proto chtějí fotky ! oni nevidí k zákazníkovi do ložnice !
Nezlob se nepomohl jsem ti / možná naopak, ale jen se na to dívám ze strany servisu - sry.
PS jeste doplním, že tu je samozřejmě možnost, že to zavinili oni v servisu a teď se vymlouvaj, ale to je boj s větrnými mlýny !