Lék na obrození tohoto fora je zcela jednoduchý: nějaký nový "musthave" operační systém, který bude natolik inovativní a natolik systémově náročný, že mu cenově dostupné hw řešení nebude stačit - poté přijde ke slovu opět overclocking a chytrý hlavy co umí ze systému vyždímat víc než výrobce povolí. Časy kdy načtení webového obsahu přes dial-up 28,8k trvalo několik desítek sekund, občas i minut a stažení 8MB ovladače na grafiku vyžadovalo tlustou prkenici při placení za přenesená data, se naštěstí nikdy nevrátí - vše zvládne PCjebka za 2TKč. Většině BFU stačí výkon toho na čem dělaj a nemaj potřebu se v tom šťourat, ten zbytek non-BFU není za A chudej a má na to si koupit co chce a za B si to svoje umí výkonově podojit k obrazu svému. Takže běžte někdo vykoumat BrainOS se snímačem mozkových vln abych už nikdy nemusel bejt nasranej z datlování do klávesnice, aby se mi vždy vytisklo jen to co opravdu chci aby mi můj BrainOS uměl poradit to co skutečně nevím aby mi nějaký sexy hlas vysvětlil jak udělat v programu XY to co chci - to vše ideálně ve spojení s BrainPhone zařízením velikosti kreditní karty a s výdrží baterky na půl roku
PS: držím se odkazu SJ a tak sním![]()