Citace Původně odeslal e1 Zobrazit příspěvek
Nevýhodou je to že nie je v telefóne poriadny caller. Neviem ako to je na Samsungoch, dokonca, ani pôvodný Android caller nepoznám, ale oproti Sense je to zlé. Včera som vyskúšal tucet rôznych calleroc a manažérov kontaktov a zatiaľ som nanšiel nič čo by úplne vyhovovalo. Niektoré neberú kontakty z Facebooku, alebo ak áno, tak ich nepárujú. Niektoré nemajú T9 vyhľadávanie kontaktu (kvôli tomuto som to začal primárne riešiť), ďalšie nepodporujú diakritiku, tj. Štefana Švejka nenájdete, ďalšie nedokážu takú triviálnu vec ako je radenie podľa a zobrazenie kontaktov podľa priezviska. V tomto je pôvodný caller/contact manager HTC jednoducho lepší.
Zkousel jsi Dialer One s cernym skinem? Ovlada se a vypada naprosto skvele.

Jinak CyanogenMod neni podminkou bezproblemoveho pouzivani Androidu, pouze je neco jako jistota - clovek muze telefon s adroidem vybirat pouze podle HW parametru a nemusi mit strach, ze nektere funkce budou nepristupne nebo zprasene vyrobcem.

Osobne jsem stravil mnoho a mnoho casu s Windows Mobile 5.0 az 6.5.5, tam vetsina ROMek byla neco jako polotovar, ktery pak clovek muset customizovat snad tyden, nez se to cele finalne doje*lo. Android je proti tomu pohadka, v systemu jako takovem neni co ladit, cela filozofie systemu je zalozena na aplikacich jejichz instalace a deinstalace je otazka nekolika kliknuti.