Citace Původně odeslal Anatolij
Sakra nevím co mám jít reklamovat. Buď ATInu, která v kombinaci s deskou ruší obraz (uskakují řádky) nebo desku, které bych se narozdíl od grafiky zbavil rád. Na grafiku sem čekal dlouho a má za tu cenu dobrej výkon, deska je šit, ale je s ní (asi) menší pravděpodobnost na úspěšnou reklamaci než s grafikou.
Mozna budes muset neco zaplatit v shopu,aby to zjistili sami,kde je problem.Ono teda cokoliv platit,kdyz jde clovek reklamovat, je hodne neprijemne,ale aspon je to pak na jistotu. Ja jsem si slozil novy comp a najednou se mi zacal rozpadavat obraz uz pri najizdeni kompu.V mem starem to nedelalo /deska soltek kt266a/.Tak jsem to zkusil u 3 lidi a tam ten komp s moji grafikou pro jistotu nenajel vubec.Kdyz jsem ji ale zkusil v tom predchzim kompu /prodal jsem ho kamosovi/,tak zas jela a zdalo se ze ok. Tak jsem si rekl,ze pokud nejede dobre ve 4/5 kompu,tak to bude na reklamacku a sel jsem to reklamovat.No porad cekam na vysledek...doufam,ze mi ji nevrati s tim,ze je v poradku a at zacvakam 400Kc za "neopravenou" reklamaci.Mimochodem za diagnostikovani problemu taky chteli 400Kc. Musis se proste rozhodnout,jak na to pujdes.