Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
Jezevče, tohle je taky trochu něco jinýho a rovněž souhlasím, že Alza se samozřejmě snaží se zákazníky různě "vychcávat" tak aby zisky byly co největší a starost o zákazníka co nejmenší a při tom jim fungovala líbivá reklama. Ale tohle chování je dost obvyklé prakticky u všech prodejců všeho možnýho - každej chce mít co nejvyšší zisky s co nejmenšími náklady a co možná nejkratší dobu reklamce.
Tudíš jednoduchá otázka - proč si to tam vlastně kupoval a neobrátil ses jinam, když Ti forma záruky poskytovaná Alzou vůbec nevyhovovala a chápeš jí jako diskriminační od prodejce? Mně by to v Tebou uváděném případě taky vadilo (že mi krátěj či zpoplatňujou výrobcem danou záruku) a koupil bych to jinde a ne v Alze...

A toto fórum je skutečně o diskuzi, takže sem každej může napsat svůj názor, takže je asi správně, že se i o tomhle diskutuje, ale podobných případů, kdy prodejce nějakým způsobem se chová "jinak" než jiný prodejce a někomu to nemusí vyhovovat bych našel asi milion, nicméně 20,-Kč za dodání zboží někam ke mně blíže bych stále nehodnotil jako nějakou "levotu" či diskriminaci zákazníka...
Si vazne myslis ze sem si to tam koupil? To bych musel bejt chorej . Jen uvadim jak ta jejich uzasna sluzba funguje - davaj za prachy to, co vyrobce dava v cene.