Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: MP3 mobil vs MP3 prehravac

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní MP3 mobil vs MP3 prehravac

Mam takove dilema odesla me MP3ka a schanim nahradu,bohuzel uz nikde nemuzu sehnat nic slusnyho na 1x AAA baterku.Tak me napadlo ze bych koupil nejakej levnej mobil jako treba Sony Ericsson W100i Spiro coz je hudebni mobil z rady walkman.A ted otazka nikdy jsem nemel moznost nic takoveho odzkouset tak se ptam je schopnej zastoupit s kvalitnima sluchatkama nejakou beznou MP3ku?Nemyslim tim treba Ipod ale ani nejakej cinskej smejd.Taky me zajima jestli tyto telefony umi po vypnuti prehravani MP3 nebo vypnuti a zapnuti telefonu prehravat tam kde bylo naposledy prehravani ukonceno.

Standardní Re: MP3 mobil vs MP3 prehravac

Prečo 1x AAA? Dnes také neexistujú, veci napríklad SanDisk Sansa s 24hodinami výdrže to myslím nahradzuje viac než dobre. Čo sa týka toho mobilu - staré SE mobily mali špičkový zvuk, či to bude mať aj tento super low-end neviem odhadnúť. Funkcie prehrávača to čo chceš obvykle dávali - ale nie medzi vypnutím telefónu (to dnes niekto robí?).
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní Re: MP3 mobil vs MP3 prehravac

mezi současnými novými telefony nenajdeš levný kus s dobrým zvukovým výstupem, nejkvalitnější audio má iPhone 4, předchozí iPhony jsou taky kvalitou hodně vysoko, hned v závěsu je samsung galaxy s1 (ovšem s rootem, custom kernelem, ale i přesto je šum u sluchátek s vysokou citlivostí moc výrazný, až rušivý)

Vykašli se na hudební telefon pokud nepůjdeš do iZařízení
    (nejsem nějaký iphone fanatik jak by si mohli někteří myslet, jen je prostě obecně známý fakt, že zvukový výstup u těchto zařízení se opravdu povedl, mám to i odzkoušeno)

Kup Clip+
    má to slot na microSD karty a za ty peníze úžasný zvuk, vydrží dlouho a dá se do něj dohrát Rockbox, já jsem to tak udělal a i přesto, že mám samsung galaxy s, je tohle řešení na hudbu prostě pohodlnější, navíc ten klip na oblečení je fakt užitečný

a treba ted na pixmanii ho maji za necelych 700, 2gb verzi, to se dá
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 4GB mp3 prehravac
    Založil JonnZ v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.05.2009, 16:55
  2. MP3 prehravac
    Založil FRY v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 05.04.2007, 07:29
  3. Aky prehravac na 5.1
    Založil Taung v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 5