Výsledky 1 až 25 z 66

Téma: Smartphone SAMSUNG GALAXY S2 je fakt BOMBA!!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Věk
    37
    Vliv
    264

Standardní Re: Smartphone SAMSUNG GALAXY je fakt BOMBA!!!

Aaa, Maule, gratulace Taky by me pak zajimalo jak to budes mit s tou baterkou.
    Jak nekteri jiz vi, nemam tento Samsung, ale mam konkurencni iPhone 4, proste jsem si chtel pred nejakou dobou udelat radost a i kdyz neni extra, tak zase tak spatny take neni. Samsung se mi libi, ale... Na me je mooc lehky a hlavne dost velky, iP4 mi sedi v ruce lepe. O displeji nemluvim, Samsung ho ma fakt dokonaly a nejen to. Ale ja jsem s iP take spokojen, alespon nejaka hracka
    AMD Ryzen 5 5600X + SilentiumPC Fera 5, Gigabyte AORUS B450 Elite, 32GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, PALIT RTX 2070 Super 8GB GameRock, Creative SB Audigy FX + Logitech Z-5450 WiFi + HyperX Cloud II WiFi, SSD Gigabyte 1TB + Toshiba X300 4TB + Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard MSI Vigor GK50 mechanic, 27" curve LED Gigabyte AORUS CV27F 165Hz => Win10 Pro x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 |NoteBook: DELL Latitude E5470 i5-6300U, 16GB DDR4, SSD M.2 Verbatim 1TB, HD Graphics 5500|

Senior Member
    Věk
    41
    Vliv
    0

pokud clovek vypina datove prenosy (at uz manualne, nebo nejakou aplikaci), tak s baterkou neni problem se dostat na 2dny a dle pouzivani asi i vice (mam teda undervoltovany cpu)

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    291

Akorad se z nej jako vedlejsi efekt stane nepouzitelna cihla
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Jak dobře a snadno funguje u GS2 synchornizace s exchange (včetně importu certifikátu)? Používáte to někdo?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Senior Member
    Věk
    41
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Connor Zobrazit příspěvek
    Jak dobře a snadno funguje u GS2 synchornizace s exchange (včetně importu certifikátu)? Používáte to někdo?
    ano funguje bez problemu - muzes synchronizovat, maily, ukoly i kalendar
    certifikat se naimportuje automaticky (jen je nutne zaskrtnout pri nastavovani "akceptovat vsechny ssl certifikaty")

ehm: http://www.svetandroida.cz/samsung-g...-europe-201108 s apple to fakt nebude mit nikdo lehky
    Naposledy upravil pajkus; 24.08.2011 v 17:55.

Funguje vám synchronizace s exchange (hlavně kontakty, kalendář a úkoly) po kabelu, resp. přes Kies či jiný soft? Případně víte o nějaké aplikaci, která umí synchronizovat s exchange tak, aby se kontakty i kalendář dostaly do kontaktů/kalendáře telefonu a nezůstali jen v aplikaci?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Zeptám se ještě jinak: Umíte někdo (máte aplikaci) obejít nebo vypnout nebo alespoň prodloužit časový zámek telefonu, pokud si to při synchronizaci vyžaduje exchange? Dočetl jsem se, že pro starších verzi Androidu byl program Lockpicker (a možná jen pro HTC). Tak něco podobného. Nebo jiný tip jak se s tím vypořádat?
    Jedna z možností je samostatná aplikace na maily apod. (Touchdown), ale ta pak neumí dostat kontakty a kalendář do kontaktů telefonu...
    Díky za tipy.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. HTC Sensation vs. Samsung GALAXY S II
    Založil Jirime v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 19.08.2011, 12:59
  2. galaxy 7600gs v CZC
    Založil jaluvkap v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 07.08.2006, 19:16
  3. Macpower (Galaxy) TVisto ... hdd divx player
    Založil mokus v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3