Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Cyklická redudantní chyba ...

Standardní Cyklická redudantní chyba ...

Mám několik CD,který mi napíšou tuhle blbost.Já nepálil ani jedno, ale prej je to způsobený špatným vypálením Daji se nějak zachránit DATA
    Normalni PC :)

Standardní Re: Cyklická redudantní chyba ...

Citace Původně odeslal SOAD
    Mám několik CD,který mi napíšou tuhle blbost.Já nepálil ani jedno, ale prej je to způsobený špatným vypálením Daji se nějak zachránit DATA
    Zkus to přečíst na jiné páličce,možná bude schopná to přečíst,né normální cdrom mechaniku.Ale nakonec zkus to na všem co se dá.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní Re: Cyklická redudantní chyba ...

Citace Původně odeslal Marek.Sedlář
    Zkus to přečíst na jiné páličce,možná bude schopná to přečíst,né normální cdrom mechaniku.Ale nakonec zkus to na všem co se dá.
    Já to zkoušel na mým smažítku(viz níže) a nic.Pak jsem to zkoušel na DVDromce(viz níže ) a nic

Standardní

A mimochodem čím je tahle chyba způsobená

Standardní

Přesně nevím,mě to dělalo na CDRW v případě že jsem na jedné páličce dal to CDRW kompletně přemazat a pak jsem pálil na jiné páličce (Teac),v pohodě to vypálil,ale nikde jsem to pak nepřečetl.Co máš za páličku a jak dlouho jí používáš ?

Standardní

Vyskusaj to precitat v CD-ROMke Toshiba (32x - 48x) alebo Teac. Ked to tam neprecitas tak potom asi nikde.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

Přesně nevím,mě to dělalo na CDRW v případě že jsem na jedné páličce dal to CDRW kompletně přemazat a pak jsem pálil na jiné páličce (Teac),v pohodě to vypálil,ale nikde jsem to pak nepřečetl.Co máš za páličku a jak dlouho jí používáš ?
    Stačí kouknout na popis mojí sestavy

Standardní

Citace Původně odeslal Rainbow
    Vyskusaj to precitat v CD-ROMke Toshiba (32x - 48x) alebo Teac. Ked to tam neprecitas tak potom asi nikde.
    A to si jí mám vycucat z prstu
    Já neznám nikoho kdo by tohle "železo" měl

Standardní

čéče a proč sis nekoupil Liteon nebo Teac a nějaký Nec ? mám pocit že tohle se týká tento problém,cdrw páliček co se zrovna moc nepoužívají.

Standardní

čéče a proč sis nekoupil Liteon nebo Teac a nějaký Nec ? mám pocit že tohle se týká tento problém,cdrw páliček co se zrovna moc nepoužívají.
    Nevim co máš proti necu>>>já jsem s nim spokojenej>>a to ho mám už asi 1.5 roku
    Ale já psal,že nemám problémy s CD vypálenýma touhle vypalovačkou!!!Ty cd pálily kámoši a teď nevim ci kdo přesně má ale NECa nemá nikdo

Standardní

Ale já psal,že nemám problémy s CD vypálenýma touhle vypalovačkou!!!Ty cd pálily kámoši a teď nevim ci kdo přesně má ale NECa nemá nikdo
    No ten Nec rozhodně nevypálí všechny aktuální ochrany,ale to je jedno teď.Hmm .. tak asi mají holt blbou páličku,to se stává,hlavně když už mají něco napáleno,nebo je to nějaká šit značka .. MSI CDRW např. aktuálně.

Standardní

No ten Nec rozhodně nevypálí všechny aktuální ochrany,ale to je jedno teď.Hmm .. tak asi mají holt blbou páličku,to se stává,hlavně když už mají něco napáleno,nebo je to nějaká šit značka .. MSI CDRW např. aktuálně.
    Ale vždyť ty si taky psal,že se ti to už stalo>>>to máš taky shit páličku

Standardní

A hlavně já nechci řešit,kdo má jak kvalitní smažítko,ale jak mám zachránit data

Standardní určitě ochrana

Ta chyba je urcite zpusobena ochranou Securom*NEW (asi v 4.x) . Pokud vypalis CD spatne, uz ti nepujde nainstalovat, ani zachranit data. Je to blby, ale asi to budou muset kamaradi udelat znova se spravnym profilem vypalovani

Standardní

Taky přispěju svojí troškou do mlýna. Jestli je způsobená ochranou tak to teda nevím, ale má to něco společného s poškozenýma CD mám pár trochu jetých RW, vypálim na ně v pohodě, jde ale přečíst už jen tak 60% a to jen na mojem TEACu jiné mechaniky mají problém cd otevřít natož z něj číst....
    AMD Athlon 1700+@2800+11x200 1,7V | AC Slim Silent Pro 43°C/54°C | 512MB OCZ Basic DDR 3200 | ABIT NF7-S rev.1.1 | Western Digital WD400JB 40GB | Leadtek GeForce 4Ti 4200 64MB 250/500@300/600| DVD Toshiba SD1712 | CD-RW Teac 524 | 17\" DELL repas

Standardní Re: určitě ochrana

Citace Původně odeslal kabrnak
    Ta chyba je urcite zpusobena ochranou Securom*NEW (asi v 4.x) . Pokud vypalis CD spatne, uz ti nepujde nainstalovat, ani zachranit data. Je to blby, ale asi to budou muset kamaradi udelat znova se spravnym profilem vypalovani
    Ochranou to rozhodně neni>>>na tom cd je film a na dalším jsou fotky

Standardní

Citace Původně odeslal Aladar72
    Taky přispěju svojí troškou do mlýna. Jestli je způsobená ochranou tak to teda nevím, ale má to něco společného s poškozenýma CD mám pár trochu jetých RW, vypálim na ně v pohodě, jde ale přečíst už jen tak 60% a to jen na mojem TEACu jiné mechaniky mají problém cd otevřít natož z něj číst....
    jedno mi to dělá RWčko další dvě jsou normálně CDR!Poškozením média to teda rozhodně neni!!!

Standardní safra safra

Tak to bude asi urkite spatne vypaleny a s tou ochranou jsem si jist, ze to hlasi prave CD s ochranou Securom NEW v4 (ze by ji tam kamaradi soupli ? ) No, esli na neco prides, tak napis

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní Re: safra safra

Citace Původně odeslal kabrnak
    Tak to bude asi urkite spatne vypaleny a s tou ochranou jsem si jist, ze to hlasi prave CD s ochranou Securom NEW v4 (ze by ji tam kamaradi soupli ? ) No, esli na neco prides, tak napis
    Tak to by asi nebyli kamarádi,ne?
    A mimochodem ty snad víš jak vypálit třeba cd s fotkama s touhle ochranou

Standardní

Citace Původně odeslal Harry
    http://www.cdr.cz/a/clanky/clanek/5119
    Četl jsem,vyzkoušel jsem>>>ten program to cd louskal 2 hodiny a výsledekje>>>nic jsem z něj nedostal>>>pouze mi potvrdil cyklickou redudantní chybu
    Neznáte někdo jinej program

Standardní Alkáč

Tuhle ochranu v pohode zvlada Alcohol 120% . Ta ochrana se samo prenasi i na kopirovana CD
    CPU: XP 2100+@2700+, MB: MSI K7N2G-ILSR, Graph: Sapphire 9100 64MB, Mem: OCZ 2x256 PC3200 Cl2 Perf. , HDD: WD JB 120GB, Seagate Bar. V 120GB +serie, CD-RW: Plextor 48x24x48, Case: Chieftec, Mon: iiyama VM 454

Standardní

Četl jsem,vyzkoušel jsem>>>ten program to cd louskal 2 hodiny a výsledekje>>>nic jsem z něj nedostal>>>pouze mi potvrdil cyklickou redudantní chybu
    Hm, tak to nevim, ale zkusil bych kvalitnejsi cteci mechaniku, jak uz nekdo radil.
    OT: Zmensi si signaturu, tohle je hrozne dlouhy, zabira to misto a blbe se to cte..

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

Hm, tak to nevim, ale zkusil bych kvalitnejsi cteci mechaniku, jak uz nekdo radil.
    OT: Zmensi si signaturu, tohle je hrozne dlouhy, zabira to misto a blbe se to cte..
    Mechanika je v pohodě už to nehodlám znovu opakovat>>>zkoušel jsem to i jinde !!!
    k tomu podpisu>>>podle mě se to takhle čte mnohem líp

Standardní

Tak jsem zatim zachránil alespoň to cd s filmem >>>virtualdub to přelouskal
    Ale co s těma fotkama

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chyba nv4_disp - nekonečná smyčka...
    Založil Vykuk v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 19.09.2006, 13:39
  2. Chyba aplikace - Instrukce na adrese ..... s pamětí nelze ..
    Založil Dave . . . v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.11.2005, 01:16
  3. Chyba pripojovani v kppp (pppd chyba 10, Mandrake 10.1)
    Založil Standa_ v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 17:31
  4. Cyklická redudantní chyba ...
    Založil SOAD v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 18.04.2003, 21:43
  5. Chyba Samsung SP6003H
    Založil Lakas v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 27.03.2003, 19:40

Pravidla přispívání